U17 lider stort nederlag

EfB U17 var lørdag igen i spil, hvor holdet skulle prøve at rejse sig efter forrige kamp. Sådan skulle det dog ikke gå da U17-mandskabet blev sendt hjem fra København med en 9-2 afklapsning.

Jerry Lucena var bevist om endnu en svær kamp i U17 Ligaen, hvor esbjergenserne var på besøg i det københavnske.
Kampen startede ud værst muligt med et straffespark til værterne i det 6. minut som Andreas Kirkeby eksekverede til 1-0. Selvsamme spiller forøgede føringen til 2-0 efter elleve minutters spil. Dermed så det allerede svært ud for EfB’erne.
Inden pausen faldt scoringer til 3-0 på et selvmål af Frederik Hummelgaard, 4-0 og 5-0 hvor Mohammed Daramy stod for 1. halvlegs sidste scoringer.
2. halvleg startede også værst muligt da EfB igen begik et straffespark i det 46. minut. Denne gang tog Tobias Pedersen sig af sparket og scorede til 6-0. Tre minutter efter må Jerry Lucena se Jonas Mortensen modtage et rødt kort og dermed var betingelserne endnu sværere. Mohammed Daramy var senere igen på spil og cementerede sit hattrick til resultatet 7-0.
Rasmus Rejnhold pyntede på resultatet kort efter med en scoring til 7-1, inden Lucas Ørneborg igen forøgede FCK’ernes føring til 8-1. Igen kort efter, kunne Rasmus Rejnhold score. Denne gang på et straffespark. Kampens sidste scoring faldt et kvarter før tid da Mohammed Daramy scorede sit fjerde mål og gjorde det til kampens reultat, 9-2.
– Vi var selvfølgelig ikke gode nok, som resultatet afspejler. Generelt en pinlig indsats, hvilket vi selvfølgelig har snakket om. I bund og grund en forfærdelig kamp for os med mange fejl, hvor vi inviterer FCK til chancer igennem alle 90 minutter. Vi skal rejse os efter det her og komme på rette køl igen. Nu har vi fjorten dage inden næste kamp, hvor vi skal på træningsbanen. Mentaliteten skal tilbage hos de her drenge, slutter cheftræner Jerry Lucena.
Næste kamp for EfB U17 er lørdag den 14. oktober hvor AGF kommer på besøg.

Kampen i tal:
FCK – EfB 9-2 (5-0)
‘6  1-0 Andreas Kirkeby (Straffespark)
11′ 2-0 Andreas Kirkeby
17′ 3-0 Frederik Hummelgaard (Selvmål)
26′ 4-0 Mohammed Daramy
41′ 5-0 Mohammed Daramy
46′ 6-0 Tobias Pedersen (Straffespark)
51′ 7-0 Mohammed Daramy
53′ 7-1 Rasmus Rejnhold
60′ 8-1 Lucas Ørneborg
63′ 8-2 Rasmus Rejnhold (Straffespark)
76’ 9-2 Mohammed Daramy
Denis Catovic
28′ Magnus Sandfeld (Mikkel Aaen)
47′ Marcus Hansen (Arthur Løvgren)
68′ Jeppe Paulsen (Tobias Stagaard)