U17 genfandt guldsæsonens storform

21. sep. 2013

Esbjerg fB viste flot pasningsspil og holdt bolden inden for egne rækker i dagens storsejr over Brøndby IF. Allerede efter en lille times spil var esbjergenserne foran med fem mål.

EfB satte sig på spillet fra kampens start, og der var ikke spillet mange minutter, før holdet kunne bringe sig foran. Bolden blev spillet op på Matias Thorup, der lagde den af til Mark Brink, som spillede den videre til Kasper Nissen. Han driblede forbi sin direkte modstander og scorede sikkert alene med målmanden.

Efter scoringen sad esbjergenserne fuldstændig på spillet, og når brøndbyerne endeligt havde nogle chancer, tog Daniel Iversen sig af dem.

Ved et hjørnespark kort før pausen sparkede Mathias Nielsen et indad skruet indlæg, som Joachim Berg forlængede til Matias Thorup. Fra kort afstand sparkede han sikkert bolden i mål.

I sekunderne inden dommeren fløjtede til pause, lykkedes det at udbygge føringen yderligere, da det denne gang var Jeppe Schultz, der forlængede et hjørnespark, hvorefter en brøndbyer blev presset til selvmål.

Esbjerg fB sad på spillet i anden halvleg, og efter et lille kvarter kom føringen op på fire mål ved et mønsterangreb. Joachim Berg spillede fra forsvarets venstreside bolden op på Mark Brink, der spillede Kasper Nissen i dybden. Alene med målmanden scorede han sikkert.

Kort tid efter var det Daniel Anyembe, der spillede Sebastian Breer i dybden, og han scorede til slutresultatet 5-0.

- Vi får i dag gevinst af det hårde arbejde, vi ligger på træningsbanen. Vores defensiv fungerede helt perfekt, og vores offensiv skabte mange chancer og var spilbestemmende, sagde U17-træner Lars Vind.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider