U19-guldvindere bag scoringerne i premieresejren

27. Jul. 2017

Anders Dreyer og Mathias Kristensen stod for målene, da Esbjerg fB i dag åbnede efterårssæsonen på Blue Water Arena med en premieresejr på 2-1 over FC Fredericia.

FC Fredericia fik ellers kampens første store chance. Efter bare få minutter fik udeholdet tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet, som dog ikke aldrig blev rigtig farligt.

Fredericia sad på store dele af kampens begyndelse og kom frem til flere gode muligheder. EfB var dog ikke helt ude af kampen, og de tilspillede sig store chancer til både Rodolph Austin og Adrian Petre i midten af første halvleg. I det 38. minut, modtog Anders Dreyer bolden på kanten af feltet efter en retur fra et hjørnespark, og herfra sparkede den 18-årige angriber resolut bolden i det lange hjørne til stor lettelse for de 3.671 tilskuere, der i dag var mødt op på Blue Water Arena.

Glæden varede dog kort. Blot få sekunder efter bolden igen var givet op, fik Fredericia tilkendt et straffespark, da Nikolaj Hagelskjær havde hånd på bolden i feltet. Det skulle højre backen, Frans Putros, tage sig af, og det blev eksekveret uden chance for Højbjerg, og stillingen ved pausen blev derfor 1-1.

Anden halvleg startede bedre for Esbjerg-drengene, og der skulle ikke gå mere end syv minutter, før EfB endnu engang kom på sejrskurs. EfB’s nye anfører, Nikolaj Hagelskjær, fik spillet en bold i dybden, hvor debutanten Adrian Petre snød offsidefælden og løb alene ned mod Fredericia-målmanden. Her spillede han uselvisk bolden på tværs til en hel fri Mathias Kristensen, der nemt kunne sparke bolden i det tomme mål og bringe EfB foran med 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

- Jeg er tilfreds med resultatet, men ikke præstationen. Vi spillede for nervøst og to meget forskellige halvlege, men i sidste ende er det tre point, der tæller, og det var lige præcis, det vi fik. Siger EfB’s debuterende cheftræner John Lammers.

Tage Johansen fra kampsponsoren, Tage Johansen Tømrer og Snedkerforretning, overrakte efter kampen et gavekort til Butcher til Kampens Spiller, Anders Dreyer.  

EfB’s næste kamp er den 6. august kl. 14.30 på udebane mod Viborg FF.

Af Dennis Backmann Jørgensen

nyheder_divider