U19 møder Vejle

27. okt. 2017

EfB U19 skal rejse sig igen efter seneste nederlag mod Randers Freja. Lørdag gælder det opgøret mod Vejle hjemme i Esbjerg. 

Mandag aften rejser Lars Vinds tropper til Italien, forud for første opgør mod Inter Milan i UEFA Youth League. Men først gælder det opgaven i den hjemlige liga, som da også har cheftrænerens fokus i første omgang.

Vejle befinder sig, på nuværende tidspunkt, nederst i tabellen, og senest lørdagens gæster var i aktion i U19 Ligaen, blev de sendt hjem med en 6-1 afklapsning af AaB. Fire point er det blevet til i syv kampe hvor eneste sejr kom, tilbage i midten af september, mod Brøndby IF.

Vejle har klart lukket flest mål ind af alle hold, og derfor kan en sprudlende offensiv være løsningen til en sejr for de unge EfB’ere.

- Det er vigtigt for os, at vi får et godt afsæt op mod Youth League mod Inter Milan, på onsdag. Vi skal vise en god indsats og skabe et godt resultat, men vi er også sikre på, at Vejle vil gøre alt for at stoppe os. Det er jo et lokalopgør, og det er altid specielt – det tror jeg også vil give kampen et ekstra twist og gøre det hele en anelse sjovere, slutter Lars Vind. 

Kampen spilles lørdag klokken 12.00 på Esbjerg Kunstgræsbane. 

nyheder_divider