U19: Tidligt topbrag i Odense

18. sep. 2013

EfB er det eneste ubesejrede hold i en uhørt tæt U19 Liga og kan med en udesejr over OB i dagens topkamp på Trefor Park bringe sig alene i spidsen.

- Dagens kamp er mellem to mandskaber og klubber, som matcher hinanden godt både på og udenfor banen. Holdene leverer fine kampe mod hinanden, og det gentager sig forhåbentlig i dag. Uden for banen har vi et særdeles godt forhold til OB og folkene i klubben. Det er en tidlig topkamp i U19 Ligaen. Vi er få runder inde i sæsonen, og tabellen viser en jævnbyrdighed, der kan give en spændende sæson for rigtig mange hold. Blot tre point skiller top og bund, siger U19-cheftræner René Christiansen.

Begge mandskaber er kommet godt fra land i sæsonen. Aktuelt er OB, der har tabt til FC København, men senest slog HB Køge 4-0, nummer et med EfB-drengene lige bagved med samme pointtal.

- I lørdags vi fik mod FCK vist fin fodbold i første halvleg, og da kampen ændrede karakter med udvisningen af Jeppe Højbjerg, tog vi en gang defensiv træning, som drengene udførte rigtig godt, siger René Christiansen.

Den udsatte kamp fra første spillerunde i U19 Ligaen mellem OB og EfB spilles kl. 16.30 på Trefor Park.

Trup:

To ændringer i forhold til FCK-kampen. U17/U18-landsholdsmålmanden Daniel Iversen afløser Jeppe Højbjerg, og Morten Jepsen erstatter Niclas Holm.

Af Frede Madsen

nyheder_divider