Ventetiden er snart ovre

27. Jul. 2017

I aften skydes sæsonen i gang i NordicBet Ligaen, når EfB tager i mod FC Fredericia på Blue Water Arena. Spillerne har trænet hårdt, og efter en måneds træningsopstart ser cheftræner John Lammers frem til at få sparket sæsonen i gang. 

- Det er altid dejligt at komme i gang, og jeg mener, vi er klar. Det er altid godt at starte hjemme, så vi håber på mange tilskuere på stadion til at hjælpe os mod de tre point. Alle hold, der kommer på Blue Water Arena, ønsker at vinde, og derfor skal vi være godt forberedte på det, som FC Fredericia kommer med, siger EfB’s cheftræner John Lammers.

Trænerteamet har alle set FC Fredericia i løbet af sæsonstarten, og selvom den danske liga er ny for den hollandske cheftræner og klubbens individuelle træner Gonzalo Garcia, føler de sig alle godt forberedt på kampen.

- Jeg så FC Fredericia i sidste uge mod Vejle Boldklub, og jeg har en ide om, hvordan de vil spille. I kampen spillede de dog flere forskellige systemer, så vi må se, hvor vi kan overraske dem. Vi spiller vores eget spil, og så må vi se, hvor vi kan udnytte vores styrker, siger John Lammers.

Træningskampene har vist gode tendenser, senest med en 3-0-sejr over Boldklubben Marienlyst, og nu ser John Lammers frem til at se spillerne i aktion, når der er point på spil.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan spillerne præsterer. Vi har arbejdet i fem uger på at implementere nogle nye detaljer, og nu skal vi se, hvordan det lykkes. Kampe kan afgøres af detaljer, og derfor skal vi være fokuserede på de små detaljer. Agus er desværre blevet skadet, men det giver nogle muligheder for andre spillere for at vise sig frem. Det er lidt som et puslespil, hvor noget falder nemt på plads, og andet er sværere at få til at falde på plads, siger John Lammers.

Agus Garcia er skadet ved et slag til træning, og han forventes ude i tre uger.

EfB spiller kampen i NordicBet Ligaen mod FC Fredericia torsdag den 27. juli kl. 18.00 på Blue Water Arena.

Af Rasmus R. Nejstgaard

nyheder_divider