Vestergaard tiltræder straks i Viborg FF

25. jan. 2016

Esbjerg fB og Viborg FF er blevet enige om vilkårene, så Mikkel Vestergaard bliver købt fri og med øjeblikkelig virkning skifter til superligakollegerne i Viborg. Den 23-årige offensivspiller indgik forleden en treårig aftale, og den udvides nu med et halvt år.

- Det er trist at skulle forlade EfB, hvor jeg har været hele min tid som fodboldspiller, men nu er jeg indstillet på det og glæder mig til at komme til Viborg. Det er godt, at klubberne har kunnet finde en løsning, så jeg kan skifte allerede nu, siger Mikkel Vestergaard.

EfB havde forelagt Mikkel Vestergaard et kontraktudspil, der indebar udleje til en anden klub i foråret, så han kunne få mere spilletid og blive klargjort til at spille fast på superligaholdet.  

- Mikkel Vestergaard er en dygtig spiller, som vi meget gerne ville have beholdt, og vi havde planlagt at udleje ham, så han kunne gøre sig klar til at spille kontinuerligt på højt niveau. Men det er helt fair, at han valgte en anden vej i karrieren, og vi har besluttet at afgive ham nu, da han ikke indgik i vore planer på kort sigt. Der er al mulig grund til at ønske en spiller fra egen ungdomsafdeling held og lykke i Viborg, siger cheftræner Jonas Dal.

Af Frede Madsen

nyheder_divider