Adgang til alle kampe for et fast, lavt beløb pr. måned

For et fast, lavt beløb pr. måned har du adgang til alle EfB’s hjemmekampe i Superligaen og Sydbank Pokalen. Du slipper dermed for at betale for en hel sæson ad gangen. Du skal heller ikke tænke på, at dit abonnementskort skal gentegnes fra sæson til sæson.

 

Du får et fysisk abonnementskort, der giver adgang til alle EfB’s hjemmekampe i Superligaen og Sydbank Pokalen samt en række andre fordele som abonnent.

 

Priserne starter fra 79 kr. om måneden for en voksen og fra 39 kr. for et barn. For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Opsigelsesperioden er altid løbende betalingsmåned + 1 måned.

 

Læs eventuelt mere i ‘Abonnement – FAQ’ længere nede på siden.

Se alle fordelene her!

Invitation til pre-season eller mid-season arrangement

 

Forkøbsret til eventuelle europæiske hjemmekampe

 

Videresend gratis din billet, når du ikke selv kan komme

 

Deltagelse i lodtrækning om to VIP-billetter til hver kamp

 

Rabat på udvalgte øl* og sodavand i EfB Caféen

*Gælder personer, der er fyldt 18 år

 

Tilbud forbeholdt EfB’s sæson-/abonnementskortholdere

Abonnement – spørgsmål og svar

Hvordan køber jeg et abonnement?

Det er muligt at købe mere end ét abonnement, men der kan kun købes ét abonnement ad gangen og kun med unikke e-mailadresser i feltet “Modtagers e-mail”.

 

Du klikker på banneret for abonnement på billet.efb.dk, vælger din plads, og går til betaling. Herefter skal du igennem tre steps:

1) Skriv dit CPR-nummer

2) Indtast dine kortoplysninger

3) Godkend din bestilling

Hvornår træder mit abonnement i kraft?

Dit abonnement gælder fra den dag, som du opretter det. Tegner du dit abonnement d. 16. i en måned, så gælder dit abonnement fra den dato, og du har dermed adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen – såfremt abonnementet er tegnet senest to timer før kampstart.

Det fysiske abonnementskort kan afhentes i EfB’s administration på 1. sal – over EfB Fanshoppen.

Hvornår og hvordan betaler jeg for mit abonnement?

Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse prisen svarende til én måneds abonnement. Du vil fremover betale samme dato, som du har tilmeldt dig. Det betyder, at hvis du eksempelvis tilmelder dig og betaler d. 16. i en måned, vil du fremover blive trukket d. 16. i hver måned.

Skal jeg forny mit abonnement?

Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet.

Hvorfor betaler jeg i alle 12 måneder?

Det skyldes, at den samlede pris for et sæsonkort er fordelt ud over alle årets måneder. Der opkræves eksempelvis ikke ekstra i måneder, hvor der er tre eller flere hjemmekampe.

Hvordan kan jeg opsige mit abonnement?

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement. Dette sker ved at rette henvendelse til EfB på efb@efb.dk. Bemærk at der er en bindings- og opsigelsesperiode.

Hvor lang bindingsperiode er der på et abonnement?

Alle nye abonnementer har en bindingsperiode på seks måneder fra oprettelsesdatoen for abonnementet. Der er altid en opsigelsesperiode på løbende betalingsmåned plus én (1) måned. Har du f.eks. en betalingsdato d. 16. juni, og opsiger dit abonnement d. 17. juni, så har du allerede betalt for den løbende betalingsmåned frem til d. 17. juli, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 16. august. Dit kort er naturligvis aktivt helt frem til sidste dag i betalingsperioden.