Alle spillere fik minutter i første test

EfB spillede deres første træningskamp fredag, da SønderjyskE vandt med 2-1 på en varm eftermiddag i Løjt Kirkeby.

Stort set alle EfB’ere fik i dag minutter af kampen, da holdet var taget til Sønderjylland for at møde SønderjyskE. EfB’erne lignede i første halvleg nogle, der lige skulle vænne sig til et lidt højere tempo. Sønderjyderne kom bedste fra start og allerede ved pause var de lyseblå foran med 2-0 på mål af Johan Absalonsen og Mart Lieder

EfB kom da også frem til enkelte muligheder ved både Anders Dreyer og Adrian Petre, men rigtig farligt blev det aldrig.

Det var på forhånd planen at alle spillerne skulle have en halvleg, og derfor kom elleve nye EfB’ere på banen efter pausen og de fik sig noget af en start på deres optræden. Efter blot et minuts spil af anden halvleg fandt Oti nemlig Jesper Lauridsen fri på venstresiden, og på en knastør afslutning reducerede han til 2-1.

EfB fik senere muligheden for at udligne, da Yuri Yakovenko blev tilkendt et straffespark, som William Møller fik lov at eksekvere. Desværre for ham og EfB misbrugte den store angriber muligheden chancen for en udligning.

EfB vandt anden halvleg, men SønderjyskE vandt kampen med 2-1.

EfB spiller næste og sidste træningskamp søndag d. 8. juli hjemme mod AC Horsens.

10’ 1-0 Johan Absolansen
15’ 2-0 Mart Leider
46’ 2-1 Jesper Lauridsen

Adrian Petre

46’ Jonas Jensen
46’ Daniel Anyembe
46’ Thor Kristiansen
46’ Agus Garcia
46’ Jesper Lauridsen
46’ Lasha Parunashvili
46’ Mads Larsen
46’ David Easter
46’ Emmanuel Oti Essigba