x

På grund af Covid-19-situationen er det varslet af regeringen og sundhedsmyndighederne, at ingen større forsamlinger må samles i de kommende måneder, hvilket får betydning for dig og dit abonnementskort til Blue Water Arena.

 

I EfB er vi, som vi tidligere har meddelt, presset af situationen, og håber derfor meget på, at du fastholder dit abonnementskort, selvom det ikke kan benyttes til et pt. ukendt antal kampe.

 

Vælger du at støtte op om EfB, så skal du ikke foretage dig yderligere, da dit abonnement blot fortsætter. Samtidig optjener du en ekstra billet pr. måned, som du valgfrit kan give til venner eller familie, når der spilles fodbold med tilskuere igen.

 

Ønsker du derimod at sætte dit abonnementskort i bero, således der ikke bliver trukket penge de næste fire måneder (maj, juni, juli og august), som er den periode regeringen har meldt ud, at der ikke må samles større forsamlinger, tilbyder vi også dette.

I så fald skal du via nedenstående formular oplyse relevante informationer, og så klarer vi resten.

 

Dit kortnummer står på dit fysiske abonnementskort og dit transaktionsnummer står i din ordrebekræftelse, du modtog på mail, da du oprettede dit abonnenemt. Både dit kortnummmer og transaktionsnummer kan du dog finde på dit login på billet.efb.dk og vi skal bruge begge oplysninger.

 

Sådan finder du dit kortnummer – klik her for kort videoguide

Sådan finder du dit transaktionsnummer – klik her for kort videoguide

 

Har du flere abonnementer, så husk at udfylde skemaet for hvert abonnement du har.

Bemærk: sidste frist for at udfylde nedenstående og dermed få 4 måneders abonnement uden betaling er 30. april. Vælger du ikke at gøre noget vil dit abonnement fortsætte uændret.

*dette felt er påkrævet