blue water arena

Find den plads der passer til dig

 

Blue Water Arena er Danmarks flotteste stadion og Esbjerg fB’s hjemmebane med en totalkapacitet på 17.442 tilskuerpladser.

 

På en kampdag er der masser af aktiviteter både før, under og efter bolden ruller på grønsværen.

 

Uanset hvilken tribune du placerer dig på, får du følelsen af at være tæt på både banen og spillerne, og på den måde får du den perfekte fodboldoplevelse.

<strong>NORDVESTKURVEN</strong>

NORDVESTKURVEN

I det nordvestlige hjørne af Blue Water Arena står vores mest aktive fans, og støtter holdet massivt – er du klar på at synge, skal du stå her. Nordvestkurven er placeret på B-tribunen, og der er ståpladser i stemningsafsnittet.

<strong>TAGE SØRENSEN-TRIBUNEN</strong>

TAGE SØRENSEN-TRIBUNEN

Her får du det gode overblik over banen på Blue Water Arena, og det er muligt at få egen, fast plads, hvor du ønsker det. På den nedre del af C-tribunen kommer du helt tæt på spillerne, hvilket giver en unik kampoplevelse.

<strong>FAMILIEAFSNITTET</strong>

FAMILIEAFSNITTET

Familieafsnittet er placeret på B-tribunen i det nordøstlige hjørne. Her er der frie pladser, så man som familie har mulighed for at sidde samlet. I boderne kan købes et bredt udvalg af mad og drikke, og her findes også gode toiletforhold.

<strong>SKECHERS-TRIBUNEN</strong>

SKECHERS-TRIBUNEN

På D-tribunen er du placeret i den sydlige ende bag målet, og pladserne er unummererede. Således kan dig og dine kammerater sætte jer sammen – uanset om det er på øverste afsnit med overblikket eller nederste, hvor angrebene kommer lige imod dig.

Muligheder og oplevelser – for alle aldre

På forpladsen foran B-tribunen er der altid forskellige aktiviteter og konkurrencer for børn og unge – eksempelvis bordfodbold, ansigtsmaling, hoppeborg, autografer fra spillere mv.

 

I EfB Caféen er der ca. tre kvarter før hver hjemmekamp et kampoplæg med en leder fra EfB og en spiller uden for kamptruppen. I caféen er det også muligt at bestille lækker mad i form af tarteletter eller burgere foruden et bredt udvalg af drikkevarer.

forplads
<strong>KØB BILLET</strong>

KØB BILLET

<strong>KAMPPROGRAM</strong>

KAMPPROGRAM

<strong>EFB CAFÈEN</strong>

EFB CAFÈEN

Følg EfB på de sociale medier