EfB er tilbage i Superligaen – Skal du være med?

Hvilken plads vil du gerne have på holdet?

prisoversigt

Serveringsboder

I serveringsboderne skal du være med til yde publikum den gode service med servering af drikkevarer, pølser m.m. i en af de mange salgsboder på stadion. Her skal du vise din bedste serviceevner frem, og du kommer helt tæt på de magiske øjeblikke på Blue Water Arena

BWA

Depot

Med masser af gæster i løbet af en sæson ryger tusindvis af varer igennem systemet. I depotudvalget får du en spændende mulighed for arbejde med transport og logistik af varer m.m. til salgsboder og lounger på stadion.

3861-tswPUaTJIK_temp_799x450

Billetsalg

Som billetsælger arbejder du fra vores billetboder med salg af billetter. Du bliver klubbens ansigt ud af til og her er det vigtigt, at du kan holde hovedet koldt, og at du har lyst til at arbejde med mennesker.

efb

Kontrollør

Er du over 18 år, smilende og udadvent, og vil gerne indgå i et spændende team som sørger for god service og sikkerhed på stadion før, under og efter kampen, så er det måske dig vi har brug for.

Som frivillig hjælper ved EfBs hjemmekampe på Blue Water Arena bliver du en afgørende del af holdet.

Vi sætter stor pris på alle frivillige hjælpere – vi ved, at vores mange frivillige gør en kæmpe forskel for EfB.

 

Hvis du giver lidt af din tid til EfB, så kan vi love dig, at:

– du får en masse oplevelser og mærker en helt unik stemning på Danmarks flotteste stadion
– du får et stort netværk og bliver en del af et fællesskab
– du bliver smittet af den gode stemning og det gode humør blandt de mange frivillige
– du tilegner dig ny viden og udvikler dine personlige kompetencer
– du kommer med til en årlig frivilligfest samt andre arrangementer

 

Det eneste vi forventer af dig er, at du optræder positiv, engageret og ansvarlig og vil være med til at give vores tilskuere en god oplevelse.

Hvorfor blive frivillig?

Hos EfB er vi altid på udkig efter frivillige og ildsjæle, der vil være med til at skabe oplevelser på en af Esbjergs mest actionfyldte arbejdspladser.

Bliv en del af holdet!

Mødetider og arbejdsopgaver er forskellig alt afhængig af hvilket team, du ønsker at blive en del af. Men typisk mødes alle frivillige 2 timer før kampstart og er færdige en times tid efter kampen er slut.

 

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Jens Christian Nielsen på 2113 3098 eller jcn@efb.dk. Ønsker du at blive frivillig hjælper til EfB’s hjemmekampe (i det omfang, der passer dig), så tilmeld dig nedenfor