Dauda scorede for Ghana U23 – minutter til Soiri og Kauko

Mohammed Dauda scorede for Ghana U23, Soiri og Kauko fik minutter for Finland, mens Adrian Petre startede inde for Rumænien U21 mod Danmark. Nurmi bar anførerbindet for Finlands U19-landshold.

Esbjerg fB har haft fem udenlandske spillere på internationale pligter den seneste uges tid, og herunder kan du skabe dig det fulde overblik.
Mohammed Dauda og Ghana U23 kvalificerede sig til African Cup of Nations efter en samlet sejr på 2-1 mod Algeriet. I den første kamp hjemme i Accra, der endte 1-1, var Dauda således kampafgørende, idet han scorede på et straffespark for ghaneserne. Returopgøret blev en smal sejr på 1-0, som dermed sikrede avancementet.
Pyry Soiri og Joni Kauko tog endnu et skridt nærmere EM-deltagelsen med det finske landshold, da Grækenland blev besejret med 1-0 hjemme i Tampere –  Soiri startede på venstrekanten, mens Kauko så med fra sidelinjen i alle 90 minutter. Finnerne tabte dog 1-2 til Italien, hvor både Soiri og Kauko blev skiftet ind hen mod kampens afslutning.
Adrian Petre var spidsangriber for Rumæniens U21-landshold, hvor han mødte klubkammeraterne Lungi og Anyembe, i EM-kvalifikationskampen, som bekendt endte med en rød-hvid sejr på 2-1.
Noah Nurmi bar anførerbindet for Finlands U19-landshold i to venskabskampe mod Slovakiet. Det første opgør endte med et nederlag på 0-1, mens anden og sidste kamp blev vundet med 2-1.