Dreyer og Petre skød EfB på førstepladsen

EfB vandt 2-0 hjemme på Blue Water Arena mod Thisted FC, hvor Anders Dreyer og Adrian Petre scorede kort efter hinanden. Dermed er EfB nu ligaens førerhold.

Med de rette resultater kunne EfB spille sig på ligaens 1. plads søndag eftermiddag hjemme på Blue Water Arena.
Første halvleg startede dog ikke med prangende spil i Esbjerg, hvor begge hold havde svært ved at etablere spil på den sidste tredjedel af banen. Det var derfor mest omstillingerne der for alvor truede.
Anders Dreyer og Mark Brink prøvede dog over flere omgange at kombinere sig igennem, men den afgørende chance udeblev, og derfor måtte de to hold gå til pause uden scoringer.
Anden halvleg var generelt på et højere niveau, hvor Thisted var tæt på at score efter blot to minutter, da et frispark blev farligt. Minutter senere scorede Anders Dreyer i stedet for EfB, der flot sparkede afleveringen fra Jesper Lauridsen op i hjørnet. Et flot mål fra den elegante offensiv-spiller og 1-0 til EfB.
Der skulle ikke gå mere end et minut før EfB igen scorede. EfB fangede Thisted på en omstilling, hvor Dreyer og Brink kombinerede sig hurtigt frem inden Dreyer til sidst fandt Petre i højre, der resolut sparkede bolden i mål. Fortjent 2-0 til EfB efter et par gode minutter.
Det hele gik op i en højere enhed på Blue Water Arena, og EfB’erne på banen blev bakket flot op fra lægterne, hvor 3.745 var mødt op denne søndag. Mod slutningen gik tempoet dog ned for hjemmeholdet og i stedet kunne Thisted presse på for en reducering, hvor et flot spark fra distancen var deres bedste forsøg. Det blev dog ikke videre farligt og der faldt ikke flere scoringer på Blue Water Arena. EfB vandt 2-0.
Tre point på kontoen sender EfB på førstepladsen, da Vejle samtidig slog Vendsyssel.

Resultat: EfB – Thisted FC 2-0 (0-0)
51’ 1-0 Anders Dreyer
53’ 2-0 Adrian Petre
9. Adrian Petre
77’ Mathias Kristensen (Mark Brink)
85’ Yuri Yakovenko (Adrian Petre)
88’ Lasha Parunashvili (Jacob Lungi Sørensen)