EfB-reserver tabte tæt affære

Esbjerg-reserverne måtte gå fra banen i Esbjerg uden point mandag eftermiddag, da SønderjyskE viste skarpheden og sejrede 3-1. Brent McGrath scorede for EfB’erne.

EfB’erne fik den værst tænkelige start i dagens reservekamp mod SønderjyskE, da gæsterne allerede var foran med 2-0 efter tyve minutter. Det var offensivspilleren, Danny Amankwaa, som scorede begge gange for sønderjyderne.
Herefter fik EfB dog spillet sig op og havde et fint overtag i den resterende del af første halvleg og var spilstyrende, hvilket også gav et par gode chancer. Kort før pausen kom reduceringen, da Mads Larsen og Patrick Egelund viste gode takter inden Brent McGrath modtog bolden. Han tog et par gode træk og bankede kuglen op i nettaget. Flot, flot scoring til 1-2, som også var stillingen ved pausen.
I anden halvleg var EfB fint med i opgøret og trænerteamet var tilfreds med det udtryk, som Esbjerg-spillerne viste. Der var optræk til flere gode muligheder, hvor et stolpeskud fra Patrick Egelund var det bedste bud på en udligningen, og med lidt held, kunne hjemmeholdet også have fået et straffespark, da Yakovenko blev nedlagt i feltet – den blev dog ikke dømt.
Gæsterne fra SønderjyskE havde også momentum i perioder af anden halvleg og det var også udeholdet, som fik scoret kampens fjerde og sidste mål. EfB tabte med 3-1.
– Efter en svag start, så synes jeg, at vi får spillet os op, men vi skal simpelthen være skarpere i kampens begyndelse. Begge mandskaber havde to gode trupper med og vi skal også spille lige op med dem, og måske endda slå dem, for vi har et par rigtig gode chancer. Hvis vi tager det første kvarter væk, så er jeg tilfreds med attituden og spillet i store perioder, mens resultatet selvfølgelig ikke er tilfredsstillende, sagde A+-træner, Lars Vind.

Resultat
EfB reserver – SønderjyskE reserver 1-3 (1-2)
Indskiftere
70′ Mads Zaar (Patrick Egelund)
75′ Mathias Holm (Yuri Yakovenko)
80′ Mirza Husic (Mark Brink)
85′ Tobias Stagaard (Klaus Moesgaard)
85′ Denis Catovic (Simon Bækgård)