EfB sejrede 3-1 i forpremieren

EfB fik en nået nær perfekt optakt til forårssæsonen i Superligaen, da holdet hertil eftermiddag vandt 3-1 over serbiske Rad Beograd. Også nytilkommende Carlo Holse kom på måltavlen for vestjyderne.

Carlo Holse åbnede scoringen allerede efter femten minutters spil, da han fra sin position på venstrekanten, hvor EfBs nyeste signing i kampens begyndelse boldrede sig, kom frem til en afslutning, der på vej mod målet blev rettet af og gik forbi serbernes målmand til 1-0 for EfB.
EfB vidste stor effektivitet i spillet denne eftermiddag, og med små ti minutter til pause udbyggede vestjyderne også føringen. Joni Kauko havde sneget sig frem i feltet og kom først på indlægget fra venstre side og han fordoblede føringen for vestjyderne så stillingen nu var 2-0
Næste scoring var serbisk. Gæster fik chancen fra ellevemeter-pletten, da Rodolph Austin desværre begik et straffespark. Det blev eksekveret uden nogen chance for Jeppe Højbjerg i Esbjerg-buret, og stilling 2-1 betød, at serberne resultatmæssigt var tilbage i kampen.
Efter flere våde dage i Belek var solen igen fremme på denne dag. Også i kampen var også lyse udsigter over EfBs fremtid, hvor hele fem spillere fra henholdvis U19 og U17-holdet var på banen på samme tid i løbet af anden halvleg, og alle leverede en flot indsats med stor andel i det, der skulle vise sig at blive en perfekt optakt til næste fredag opgør mod AGF.
Det blev dog en af de mere erfarne spillere, der lukkede kampen for EfB. Lasha Parunashvili lukkede forpremieren til foråret med manér, og EfB kan altså se frem til opgøret i Århus med en sejr i bagagen.
Kampen mod AGF skyder igang på fredag kl. 18.00 på Ceres Park i Århus. Du kan tage med Blue Knights til kampen se mere her: https://blueknights.dk/