EfB sejrede i første test

Vestjyderne sejrede søndag i den første test, da Kolding IF blev sendt hjem med et 1-0 nederlag på mål af Simon Bækgaard.

Første halvleg bød på flere gode chancer, hvor EfB stod for de fleste. Efter gode kombinationer i flere omgange kom både Schetino, Dreyer, Mathias Kristensen og Petre frem til gode muligheder, men skarpheden manglede dog. Kampen bød også på god intensitet fra begge hold, som virkede opsatte på, at skyde 2018 godt igang. Kolding var dog ikke uden muligheder og Jonas Jensen, som fik fuld tid i målet, måtte i flere omgange klare for EfB.
Anden halvleg startede som første med EfB i den kontrolende rolle. Og ti minutter efter pausen kom esbjergenserne også foran, da Simon Bækgaard på kanten af feltet kunne afslutte et flot forarbejde af Anders Dreyer og Mathias Kristensen og sparkede bolden med indersiden rundt om Koldings målmand og gjorde til 1-0 for EfB.
I pausen havde EfB fortaget en del udskiftninger for at få flest mulige i kamp og yderligere nogle udskiftningerne senere bestod holdet primært af spillere fra efterårets succesrige U19-hold. De unge spillere holdte stand mod Kolding mandskabet og kampen endte derfor med en 1-0 sejr til vestjyderne.

Mål:
56′ 1-0 Simon Bækgaard