EfB sluttede træningslejren med sejr

Om to dage rejser holdet hjem til Danmark efter 12 dage på Golf Hotel i Campoamor, og den blev afsluttet på fornem vis med en solid 2-0 sejr over lettiske FK Ventspils. Kampens to mål blev scoret af Rodolph Austin samt fødselsdagsbarnet Tim Hölscher.

Kampen åbnede ellers jævnbyrdigt, hvor begge hold kæmpede hårdt for at få overtaget af kampen, men efter godt og vel tolv minutters spil kom esbjergenserne foran, da Rodolph Austin kom først på Anders Dreyers hjørnespark, og selvom jamericanerens hovedstod kom tæt forbi letternes målmand, lykkes det ham ikke i, at forhindre Austin i at gøre det til 1-0 for vestjyderne.
Herefter stod der EfB på det hele. Angrebene kom med hastige skridt mod letternes mål, og efter tyve minutters spil blev det da også 2-0 for EfB. Anders Dreyer modtog bolden på den højre kant, og driblede forbi et par Ventspils-spillere inden han sendte Adrian Petre i dybden, som uselvisk spillede bolden på tværs til dagens fødselar, Tim Hölscher, der på simpel vis kunne sparke bolden det sidste stykke over stregen til 2-0 for EfB. EfB fortsatte med at dominere, men det blev ikke til flere scoringer i denne halvleg.
Anden halvleg åbnede som første – lidt mere jævnbyrdigt. Denne gang blev det dog sådan resten af kampens forløb. Letterne kom bedre med i opgøret, dog uden for alvor, at true EfB-målet og Jeppe Højbjerg. Det bedste forsøg i kampen for dagens modstander, må tilskrives et frisparks-forsøg på kanten af feltet, som sneg sig lige uden om stolpen. Der kom altså ikke flere scoringer i kampen og EfB slutter dermed træningslejren af med en 2-0 sejr.
Holdet rejser fredag morgen hjem til Danmark, og spiller søndag forpremiere til forårssæsonen, når Marienlyst Boldklub søndag kl. 13.00 gæster Esbjerg. Opgøret bliver sidste test inden forårspremieren mod Skive IK, den 4. marts kl. 13.45 på Blue Water Arena.
Resultat: EfB – FK Ventspils 2-0 (2-0)
Målscorer:
12′ 1-0 Rodolph Austin
20′ 2-0 Tim Hölscher