EfB tabte 1-0 i Vejle

EfB tabte her til aften 1-0 i Vejle, i en kamp der bød på store chancer til begge hold.

Der var mange vestjyder der denne aften havde taget turen over på østkysten for at overvære Superliga kampen mellem EfB og Vejle Boldklub. Her kunne de se to hold, der fra kampens start kæmpede hårdt for at få overtaget i kampen. Det betød at starten på kampen var meget jævnbyrdig hvor der ikke blev efterladt meget plads til spil og chancer.
Vejle kom frem til enkelte sporadiske hovedstødschancer uden for alvor at blive farlige, mens EfB primært skabte muligheder ved omstillinger, symboliseret ved en god aktion fra Mathias Kristensen som tvang Vejle målmanden ud i en god redning. Men første halvleg bød på ingen mål og derfor måtte de to hold gå til pause med 0-0.
Anden halvleg var ikke mere end fem minutter gammel da Vejle bragte sig foran med 1-0, efter et hjørnespark fra højre side havnede den tilfældigt hos Gustav Nilsson, der via Jeppe Højbjerg skovlede bolden i mål til 1-0 for østjyderne. Herefter kom Esbjerg længere frem på banen og fik mere spilovertag i kampen, især en flot spillende Mathias Kristensen viste gode takter og skabte flere farlige situationer for Vejle forsvaret.
Største chance kom dog da Vejles målmand efter et skidt udspark sendte bolden over til Yuri Yakovenko som desværre for EfB ikke formåede at sparke bolden forbi den ensomme Vejle målmand. Og det var ikke sidste store chance til vestjyderne denne aften. Esbjergenserne fortsatte med at presse på, hvilket selvfølgelig også betød omstillingsmuligheder til hjemmeholdet.
Esbjerg var dog tættest på en udligning da indskiftede Adrian Petre blev spillet fri i feltet, igen med Mathias Kristensen som arkitekt, men endnu engang måtte Esbjerg lejren se en stor chance gå fortabt. Dermed måtte EfB se sit blot andet nederlag i syv kampe blive en realitet, og tage hjem fra Vejle uden point.

Vejle – EfB 1-0 (0-0)
50’ 1-0 Gustav Nilsson
21. Mark Brink
61’ Adnane Tighadouini (Mark Brink)
67’ Adrian Petre (Yuri Yakovenko)
80’ Rodolph Austin (Jacob Lungi Sørensen)