EfB ude af pokalen

Efter to sejre i NordicBet Ligaen skulle EfB til Fredericia for at tage første skridt mod pokalsucces. Kampen gik desværre ikke som håbet, hvor FC Fredericia satte en stopper for jagten efter pokalen med et nederlag.

Kampen startede værst muligt for Lammers’ elleve udvalgte, da Marco Lund modtog et gult kort efter at have begået et frispark ved kanten af feltet. Frans Putros tog sig af frisparket og sparkede den i mål uden chance for Jeppe Højbjerg.
Efter scoringen bølgede spillet frem og tilbage, men var spillet plaget af mange fejlafleveringer fra begge sider. Nikolaj Hagelskjær havde et flot skud fra distancen, som desværre strøg på overliggeren. EfB bed sig dog mere og mere fast med kontrolleret spil på FC Fredericia’s banehalvdel, men havde svært ved at komme frem til de afgørende målchancer, og måtte derfor gå til pause bagud 1-0.
Ved anden halvlegs start kom Anders Dreyer på banen i stedet for Mathias Kristensen i håb om et frisk pust i EfB’s spil. Esbjergenserne sad stadig tungt på pasningsspillet men havde, ligesom i første halvleg, svært ved at komme til chancer. Fredericia var mere kyniske og kom derfor foran 2-0 efter scoring af Adrian Lópes.
Lammers gjorde nogle offensive indskiftninger i jagten på reduceringen, dog kunne man i stedet se Niels Letort score til 3-0 i det 73. minut og kampen var reelt afgjort. Selvsamme spiller, Niels Letort, lukkede og slukkede til 4-0 i kampens overtid.
Med nederlaget slutter Esbjerg fB’s pokaldrømme og NordicBet Ligaen er nu i fuld fokus for John Lammers tropper, hvor Vejle Boldklub venter på søndag.