Esbjerg-reserver sejrede mod Vejle

Esbjergs reserve-mandskab sejrede fredag eftermiddag 2-1 på hjemmebane mod Vejle. Mads Larsen og Klaus Moesgaard scorede for EfB i efterårets sidste reservekamp.

Esbjerg fB’s reserver bestod af U19 og U17-spillere samt et par fra førsteholdstruppen, da Vejle fredag eftermiddag slog vejen forbi Gl. Vardevej til efterårets sidste kamp for reserverne.
Det var gæsterne fra Vejle, som først fik nettet til at blafre på Kunstgræsbanen på modsatte side af Blue Water Arena. Én af de rød-blusede vejlensere befandt sig i en god position, hvorfra han sparkede læderet ind bag Esbjerg-keeper, Mads Kikkenborg, og dermed bragte gæsterne foran 1-0.
Det var også gæsterne, der var det bedre-spillende mandskab i første halvleg, men kort før pausen, så bragte EfB altså balance i regnskabet. Den unge midtbanespiller, Mads Larsen, tog et fint løb ind i feltet, da et indlæg blev slået, og den kom han altså først til. Larsen fik herfra dirigeret bolden i kassen, som sikrede udligningen til 1.1.
Efter pausen blev det bedre for Esbjerg-mandskabet, der havde fint styr på begivenhederne, hvilket også gav enkelte chancer, som kunne have været bedre omsat. EfB fik dog scoret efter en times spil, og det var igen et indlæg fra kanten, der var nøglen til at nedbryde gæsternes defensiv.
Denne gang var det Klaus Moesgaard, der fandt en god position i feltet og han satte køligt hovedet på, som strøg forbi Vejle-keeperen til slutresultatet 2-1.
Med sejren mod Vejle Boldklub ender EfB på 2. pladsen i Reserveligaens pulje 2 med 16 point efter otte kampe.

Resultat
EfB reserver – Vejle reserver 2-1 (1-1)
Målscorere
15′ 0-1 Vejle-spiller
39′ 1-1 Mads Larsen
60′ 2-1 Klaus Moesgaard