EfB_WEB

Bryllupsmessen Esbjerg

Inspiration til bryllupsfesten –  søndag den 26. januar 2020 kl. 10.00 – 16.00 – GRATIS ENTRÉ

 

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Få de nyeste trends, inspiration til bryllupsfesten, tips og idéer til bryllupsdagen, suppleret med smagsprøver, modeshow og selvfølgelig de mange gode messetilbud.

Her finder I alt til den store dag – Brudekjoler og blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik, finansiering, fotograf, festmad, borddækning og selskabslokaler. Der er masser af se på og blive inspireret af, til både brud og gom.

Se det flotte modeshow, vind lækre præmier, og få en smagsprøve på jeres bryllupsfest.

Lokale leverandører fra Esbjerg og omegn går sammen om at skabe en flot og festlig messe.

 

VIND ET ROMANTISK BRYLLUP – VÆRDI MIN. 65.000 KR. !! – deltag med Radio Victoria her

Er du klar til at elske og ære ham eller hende i medgang og modgang?
Bryllupsmessen Esbjerg og Radio Victoria giver dig og din partner chancen for at vinde et romantisk bryllup til 35 pers.

 

PÅ MESSEN KAN DU MØDE:

Højvangs Bageri  –  Kageriget –  Sigma Wine –  Blomster Hjørnet –  JEFA Borddækning   – EfB Konference  – Den Røde Okse  –  Skjern Bank A/S

Fotograf Anja  –  Twilight Zone Organic Hair Spa Salon  – TEG Disco –  Guldsmedien  –  Esta la Milla  –  Cinderella Brude- og festkjoler

Brud Fest og Sy  –  Brudekjoler Laila Helt  –  TøjEksperten  –  Just Ask

Presse2 NY

Bent Isager-Nielsen

I Forbrydelsens Verden 2.0  20. februar 2020 kl. 19.30


Kendt fra DR1 programmet
”Når mænd slår kvinder ihjel”

 

I sit nye foredrag, I Forbrydelsens Verden 2.0, dykker Bent Isager-Nielsen endnu dybere i spændende kriminalsager og emner inden for kriminalitetsudviklingen. Han øser videre af den enorme viden og erfaring, han har fra sine 44 år i politiet, ikke mindst som drabschef i den legendariske afdeling Rejseholdet, men også fra sine år som efterforskningschef i flere afdelinger og politikredse.

 

Bent er en særdeles eftertragtet foredragsholder med ry for virkelig at underholde sit publikum med både spænding og humor.

 

Bent Isager-Nielsen er i dag fast klummeskribent på Ude og Hjemme under overskriften I lovens navn, hvor han også besvarer spørgsmål fra læserne om efterforskningsspørgsmål.

 

Bent Isager-Nielsens profil er helt enestående i dansk politi, og han er én af Danmarks mest anerkendte og erfarne efterforskningsledere. Han er i stand til at vinkle hvert et foredrag helt efter arrangørens specifikke ønsker og med fokus på helt særlige omstændigheder inden for politi og retsvæsen. Han kan også give et tankevækkende perspektiv på ledelse og prioriteringsudfordringer i politiet.