Presse2 NY

Bent Isager-Nielsen

I Forbrydelsens Verden 2.0  20. februar 2020 kl. 19.30


Kendt fra DR1 programmet
”Når mænd slår kvinder ihjel”

 

I sit nye foredrag, I Forbrydelsens Verden 2.0, dykker Bent Isager-Nielsen endnu dybere i spændende kriminalsager og emner inden for kriminalitetsudviklingen. Han øser videre af den enorme viden og erfaring, han har fra sine 44 år i politiet, ikke mindst som drabschef i den legendariske afdeling Rejseholdet, men også fra sine år som efterforskningschef i flere afdelinger og politikredse.

 

Bent er en særdeles eftertragtet foredragsholder med ry for virkelig at underholde sit publikum med både spænding og humor.

 

Bent Isager-Nielsen er i dag fast klummeskribent på Ude og Hjemme under overskriften I lovens navn, hvor han også besvarer spørgsmål fra læserne om efterforskningsspørgsmål.

 

Bent Isager-Nielsens profil er helt enestående i dansk politi, og han er én af Danmarks mest anerkendte og erfarne efterforskningsledere. Han er i stand til at vinkle hvert et foredrag helt efter arrangørens specifikke ønsker og med fokus på helt særlige omstændigheder inden for politi og retsvæsen. Han kan også give et tankevækkende perspektiv på ledelse og prioriteringsudfordringer i politiet.

FAB0A6CC-8671-41FC-B208-B0DEF3E5D967

Fars Kur – også for kvinder

Motivation til ny livsstil –  7. november 2019 kl. 19.00


Foredragsholder Morten Glundholt

 

Hør Morten fortælle om sin kamp for de tabte kilo og hvordan han er gået fra tyk til ikke så tyk på en sjov og energi fyldt måde.
Han har næsten altid været tyk og har aldrig syntes det var sjovt. Men som så mange andre, har han aldrig haft viden og overskuddet til at komme i gang – og slet ikke modet. Da han vejede mest, stod nålen på 135 kg. Måden han taklede det på, var med en Mars bar. Morten har været i samme situation som de fleste, og kan genkende det at være overvægtig, doven, have travlt og kunne finde undskyldninger for det meste når det kom til motion og sund kost. Morten kommer med fortællingen fra det virkelige liv med op- og nedture.

 

Vi har alle brug for et spark til at komme i gang, og det er det spark Morten kommer til at give denne aften. Hvis Morten kan tabe 20 kg. på 3 måneder, så kan du også.

Morten kommer med en del historier om hvad der sker for ens omgivelser når man taber sig og hvordan det er, at veje 135 kg., være 2 meter høj, sidde i en Fiat 500 og tro man køre om kap med en Porsche.

Han fortæller om sin første sunde mad-oplevelse i et køkken – hvor han desuden aldrig har været et geni. Og han fortæller om hvor meget det giver at være sund på den gode måde og at det er en livsstil alle kan klare.

 

Foredraget er for dig der gerne vil ændre din livsstil, og som ikke selv kan finde motivationen og overskuddet til at gå i gang.

Du får Mortens tips og gode råd om at komme i gang med vægttabet og hvordan du holder fast i den nye livsstil.

Du kan følge Morten på Facebook – Fars Kur.

 

FOREDRAGET ER GRATIS, MEN HENTER DU EN BILLET HÅBER VI OGSÅ AT DU MØDER OP.

EVENTUELLE AFBUD KAN SENDES TIL KONFERENCE@EfB.DK,  SÅ GÅR ANDRE IKKE GÅR GLIP AF EN PLADS.