JULEFROKOST TIL SMÅ OG STORE SELSKABER

Den perfekte julefrokost består af dejlig julemad, hyggelige omgivelser og godt selskab. Maden og omgivelserne sørger vi for – at medbringe festhumøret sørger du for!

 

Din julefrokost kan afholdes i både den store Carlsberg Loungen på Blue Water Arena, hvor der med den fantastiske udsigt over den store arena dannes de bedste og mest unikke rammer for din julefrokost, eller i EfB Cafeen, hvor der summer af liv, glade dage og nostalgi .

 

Hvad end du er til det ene eller andet giver vi dig mulighed for at vælge den julefrokost, der matcher dit behov. Der er også mulighed for at holde konfirmation i Esbjerg ved os.

EfB Julefrokost 2019

EfB Julefrokost 2019

Tilmelding for julefrokost 2019 er åben

Julefrokost i eget lokale

Julefrokost i eget lokale

Tilmelding for julefrokost 2019 er åben

Det siger gæsterne

Anmeldelse
Udtalelse fra kunde

Anmeldelse

Lotte og Poul Dehn

Lotte og Poul Dehn fra Esbjerg blev gift 25. maj 2013, og festen for 75 gæster blev holdt i Carlsberg Lounge. Her er parrets mail til EfB Konference: ”Vi havde en helt fantastisk dag. Selv om der ikke var hedebølge, var vejret med os og helt perfekt. Hvad angår arrangementet har vi udelukkende en kæmpebuket ROSER til jer. I havde pyntet det hele så flot, og der var hyggeligt lige fra toiletterne til baren. Serveringen var helt i top, personalet holdt sig i baggrunden, men der manglede aldrig noget. Maden smagte fantastisk og så indbydende ud. Vi kan simpelt hen intet finde at klage over. Det var helt i top. I har ligeledes fra gæsterne fået meget ros, de var alle meget imponerede, så en stor tak til jer, fordi I lagde jeres smukke rammer til. De var 100 procent med til at gøre vores dag helt speciel.”

5 / 5 stjerner

Hvorfor vælge EfB Konference?