Ratebetaling på sæsonkort

Når du køber et sæsonkort, har du mulighed for at gennemføre betalingen over rater. Alt efter tidspunkt på sæsonen, kan du vælge at betale over forskellige antal rater. Ratebetalingen kan ikke opsiges før alle betalinger er gennemført.

 

Oprettelsen af en ratebetaling (afdragsordning) koster 10% i startgebyr – dog min. Kr. 50,- og max. Kr. 150,- Sørg derfor for at gøre op med dig selv, om en ratebetaling, kan betale sig for dig, inden du vælger betalingsmetode. Startgebyret bliver lagt oveni din første betaling, som betales med det samme.

 

Betaler du ikke dine rater til tiden, vil du modtage en rykker på mail, og et rykkergebyr på 100kr bliver pålagt din betaling. Sker betalingen ikke inden 8 dage, modtager du endnu et rykkergebyr.

 

Der sendes op til 3 rykkere pr. ratebetaling, hvorefter vi uden yderligere varsel vil opsige dit sæsonkort jf. gældende vilkår og opgøre sagens fulde udestående. Det udestående vil samtidig blive overdraget til vores inkassobureau.

 

Du vil altid modtage en adviseringsmail et par dage før vi trækker pengene på dit kort.

Har du behov for at ændre dine kredit kort oplysninger undervejs i sæsonen, vil der i adviseringsmailen være et link, hvortil du kan betale og ændre til et andet kreditkort.