VELKOMMEN TIL EfB KONFERENCE

Om EfB Konference

Blue Water Arenas inspirerende baggrund og specielle atmosfære har dannet rammen for utallige arrangementer, hvilket spreder sig fra julefrokoster, konfirmationer og receptioner til diverse mødepakker helt skræddersyet til din virksomhed.

Kun fantasien sætter grænser, og vi strækker os langt for at opfylde dine drømme for arrangementer på Blue Water Arena.

Serviceværdier

EfB Konference arbejder ud fra følgende serviceværdier som kommer til udtryk på forskellige områder under besøget hos EfB Konference. Serviceværdierne implementeres og efterleves i alt fra bookingprocessen til servicepersonale og produktudvælgelse.

Lars Fyhn

Lars Fyhn

Konferencechef

Mobil: +45 2887 3887
Email: lf@efb.dk

Julefrokost

Julefrokost

Konfirmation

Konfirmation

Mødepakker

Mødepakker

Festarrangementer

Festarrangementer

Imødekommenhed; Øjenkontakt, smil, velplejet og præsentabel
Perfektionisme; Detaljesans, udførelse, opryddelig
Kvalitet; Produkt udvælgelse, materialer, dobbelt kontrol
Hjælpsomhed; medgørlig, venlig, parat, selvfølge

Faciliteter

EfB Konference danner den perfekte ramme for alle former for kurser og konferencer. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, så kursusleder blot medbringer sin bærbare computer, som tilkobles vores projector.

 

EfB Konference råder over lokaler af forskellig størrelse, samt blandt andet EfB Caféen, der egner sig perfekt til receptioner. I Carlsberg Loungen på Blue Water Arena er der fladskærme og højtalere i hele loungen, så budskabet kommer frem til alle tilhørende.

 

EfB Konference klarer alle slags arrangementer – lige fra det intime kursus/møde for 10 personer til kongresser på 1500 personer. EfB Konference på Gl. Vardevej ligger midt i naturskønne omgivelser og tæt på et utal af forskellige sportslige faciliteter, blandt andet Granly Hockey Arena, Svømmestadion Danmark, Stadionhallen og Esbjerg Atletik Stadion.

Lyd og billede i god kvalitet giver dig og dine medarbejdere mulighed for at møde samarbejdspartnere over hele verden – online fra Blue Water Arena

Lokaleoversigt

Lokale Op til xx (pers.) Lokaleareal
Carlsberg Lounge 1 400 pers. 450 m2
Carlsberg Lounge 2 300 pers. 510 m2
Carlsberg Lounge 3 400 pers. 450 m2
EfB Caféen 100 pers. 235 m2
Den Røde Okse Lounge 55 pers. 110 m2
Semco Maritime Lounge 55 pers. 110 m2

Praktiske informationer

Transport & Parkering

Hvordan kommer du til Blue Water Arena? Hvis du bruger GPS er postadressen Gl. Vardevej 82, 6700 Esbjerg.

Med bus
Buslinje nummer 4 går fra enten Esbjerg Storcenter eller Esbjerg Banegård og lige til døren. (Busstoppet hedder Stadionhallen)

I bil

Tag afkørsel 75 og kør mod Esbjerg N. Fortsæt lige ud til du passerer Bilka og McDonalds. Kør lige over krydset og drej til venstre lige efter Bauhaus. Du er nu på Gl. Vardevej og skal bare fortsætte indtil du kommer til Blue Water Arena. Alternativt kan du lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her

Parkering

Der er flere parkeringsområder på Gl. Vardevej modsat Blue Water Arena. Det er dog altid en god ide at komme i god tid, så der er tid til at finde en parkeringsplads. Se oversigtskort

Overnatning

Søger du overnatningsmuligheder i forbindelse med dit arrangement hos EfB Konference, kan du få betydelige rabatter hos følgende samarbejdspartnere ved at benytte et af følgende links.

For Hotel Britannia fås adgangskoden hos EfB Konference efter booking af arrangement.
Sådan gør du:

  • Klik på linket
  • Klik på BOOK DIT OPHOLD
  • Du viderestilles til Picasso onlinebooking /techhotel.dk
  • Klik på KUNDELOGIN
  • Indtast EfB’s USER og PASSWORD – Udleveres efter booking af arrangement
  • Du vil nu få adgang til alle værelsespriser i gældende hotelaftale.

Alexander og Ronni og blev gift lørdag den 13. august 2016. Her er parrets mail til EfB Konference:

Vi vil gerne sige mange tak for at have jer som arrangører til vores bryllup. Helt fra starten da vi kom ned til jer til et uforpligtende møde, var vi sikre på at festen skulle holdes hos jer. Hjælpen fra jer til at afholde vores første store fest – men også vores vigtigste – gjorde, at vi på intet tidspunkt stressede over at skulle holde fest, men i stedet kunne vi glæde os til dagen. Under festen spillede det hele, omgivelserne var fantastiske, og der var pyntet op til fest lige fra indgangen til festsalen. Personalet var professionelt, men der var stadig tid og overskud til nogle friske bemærkninger, som gjorde stemning mere løs. Maden var desuden rigtig lækker, og vi har fået en masse gode tilbagemeldinger på festen. Det har været hver en krone værd.

Alexander og Ronni Andersen, bryllupsfest

Hvorfor vælge EfB Konference