BOOK FESTARRANGEMENTER I ESBJERG

Med Blue Water Arena som en inspirerende baggrund tilbyder EfB Konference i Esbjerg utraditionelle rammer til dit arrangement. Den specielle atmosfære giver både vært og gæst en eksklusiv og mindeværdig oplevelse. Er du til mere uformelle sammenkomster, danner EfB Caféen en helt unik ramme om for eksempel en reception. Der er også mulighed for at holde julefrokost i Esbjerg ved os.

Reception fra kr. 299,-

Reception fra kr. 299,-

Fest - all-inclusive fra kr. 649,-

Fest - all-inclusive fra kr. 649,-

Brunch all inclusive fra kr. 295,-

Brunch all inclusive fra kr. 295,-

Festarrangement fra kr. 799,-

Festarrangement fra kr. 799,-

Festarrangement deluxe fra kr. 925,-

Festarrangement deluxe fra kr. 925,-

Lotte og Poul Dehn fra Esbjerg blev gift 25. maj 2013, og festen for 75 gæster blev holdt i Carlsberg Lounge. Her er parrets mail til EfB Konference:

”Vi havde en helt fantastisk dag. Selv om der ikke var hedebølge, var vejret med os og helt perfekt. Hvad angår arrangementet har vi udelukkende en kæmpebuket ROSER til jer. I havde pyntet det hele så flot, og der var hyggeligt lige fra toiletterne til baren. Serveringen var helt i top, personalet holdt sig i baggrunden, men der manglede aldrig noget. Maden smagte fantastisk og så indbydende ud. Vi kan simpelt hen intet finde at klage over. Det var helt i top.
I har ligeledes fra gæsterne fået meget ros, de var alle meget imponerede, så en stor tak til jer, fordi I lagde jeres smukke rammer til. De var 100 procent med til at gøre vores dag helt speciel.”


Lotte og Poul Dehn, Bryllupsfest

Hvorfor vælge EfB Konference?