EfB Konference

Hjemmebane for dit arrangement

Med Blue Water Arena som en unik scene tilbyder EfB Konference utraditionelle rammer til bryllup eller fødselsdag. Den særlige atmosfære giver både vært og gæst en mindeværdig oplevelse.

 

Hold dit livs fest på Blue Water Arena. Vi hjælper gerne med at skræddersy festen efter dine ønsker og behov.

Fest – all inclusive

  • • Velkomstdrink
  • • 3-retters buffet efter årstiden
  • • Øl, vand og husets vin ad libitum
  • • Kaffe og te med avec
  • • Blomsterstilk i vase
  • • 7½ timers arrangement

Fra kr. 649,-

Pris pr. kuvert v/min. 50 kuverter

Buffet

Forretter (vælg min. 2 retter)

  • • Hjemmelavet tunmousse pyntet med rejer og ærter, små salater,hjemmelavet Thousand Island dressing og citron
  • • Koldrøget gourmet lakseskiver med ristede rugbrødscroutoner, sprøde ærteskud, bulls-blood salat, radiser og syrlig rygeostecreme
  • • Klassisk indbagt bakskuld med butterdej, spinat, æg royal og koldrøget torsk, dertil sauce verte og sprøde salater
  • • Vitello Tonnato – skiver af kalvefilet med hjemmelavet tunmayonnaise, friterede capers, syltede Bretagne løg og grillet løg-grissini
  • • Peberrøget laksefilet med hjemmelavet basilikumaioli, babysalater, pestomarinerede krebsehaler og laksekaviar
  • • Skiver af serranoskinke med sort oliventapanade, melonsalat og Manchego-ost
  • • Marinerede kæmperejer med chilimarineret papajasalat, sprød hjertesalat og poppede græskarkerner
  • • Knoldsellericarpaccio med hjemmelavet mandel- og peberfrugtpuré, skiver af spicy chorizo, soltørrede tranebær og balsamicoglace
  • • Antipastiplanke med spændende italienske pølser og skinkespecialiteter, hjemmelavede tapanader og syltede grøntsager

Hovedret 1

  • Langtidsstegt kalkunporchetta med knust sort peber og kraftige krydderurter
  • Rosastegt kalveculotte som ”Saltimboca” med timian og pancettasauce
  • Råstegte babykartofler med rosmarin og olivenolie
  • Marineret pastasalat med farverige grøntsager krydderurtevinaigrette, taggiascheoliven og syltede hvidløg
  • Bøftomat og mozzarellasalat med hjemmelavet pesto, ristede pinjekerner, salatløg og frisk basilikum

Hovedret 2

  • Amerikansk oksecuvette smurt med grov sennep, havsalt og frisk timian
  • Letrøget nakkefilet stegt med hjemmelavet barbecuemarinade
  • Wasabi-kartoffelsouffle drysset med parmesan og ristet pankomel
  • Whiskysauce med BBQ-relish, paprika, rosmarin og fløde
  • Salatbar med seks slags friske grøntsager, sprød topping og hjemmelavet hvidløgsdressing
  • Broccolisalat med creme fraiche dressing, kogt pasta, sprødstegt bacon og spændende grøntsager

Hovedret 3

  • Rosastegt lammeculotte med krydderurtepanade, havsalt og cremet svampesauce
  • Saftig luksus kyllingebryst smurt med grillet peberfrugtpuré
  • Couscoussalat med citron, frisk basilikum, spicy harissamarinade, tomater, agurker samt kikærter
  • Bagt kartoffelsalat med friske krydderurter, citron, rødløg og fed creme fraiche
  • Lun hvedekernesalsa med frisk hakket koriander, limesaft, squashtern, kogte røde bønner og olivenolie

Dessert

  • Chokoladebrownie af 70% mørk belgisk chokolade med chokoladeganache, friske bær og hakkede valnødder
  • Sprød mørdejstærte med kransekage, hvid chokolademousse med appelsinsmag, friske frugter efter årstiden
  • Hjemmelavet isbombe med to slags flødeis, chokoladepynt, flødeskum, pyntefrugt og bærcoulis
  • Klassisk tiramisu med espresso, bitter kakao, cremet mascarpone og ladyfingers
  • Tre slags italienske oste med oliven, tomattapanade og honning
  • Creme Catalane med appelsin og kanel
  • Cremet italiensk chokoladeis med høvlet chokolade, nødder og figner
  • Mandeltærte med abrikosgelé og hjemmelavet pistacieis
  • Fragilitéroulade med vaniljeis, solbærsorbet og appelsinsorbet, chokoladepynt, pyntefrugt & bærkompot

Hvorfor vælge EfB Konference?