EfB Konference

Hjemmebane for dit arrangement

Med Blue Water Arena som en unik scene tilbyder EfB Konference utraditionelle rammer til bryllup eller fødselsdag. Den særlige atmosfære giver både vært og gæst en mindeværdig oplevelse.

 

Hold dit livs fest på Blue Water Arena. Vi hjælper gerne med at skræddersy festen efter dine ønsker og behov.

Festarrangement Deluxe

  • • Velkomstdrink
  • • 3-retters gourmetmenu*
  • • Natmad: hotdogs
  • • Øl, vin og vand ad libitum
  • • Dessertvin Moscato d’Asti
  • • Kaffe og te med avec og chokolade
  • • Deluxe blomster
  • • Udarbejdelse af bordplan, bordkort, m.m.
  • • 9 timers arrangement

Fra kr. 925,-

Pris. pr. kuvert

SAMMENSÆT DIN MENU

Vælg én forretter

Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja- og ingefærsyltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja.

 

Sukker- og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker.

 

Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat.

 

Terrin af foie gras d´canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder, og hjemmelavet balsamicoglace.

 

Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerkensmækkere.

 

Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto.

 

*Alle forretter serveres med friskbagte italienske surdejsboller samt ”Unika gourmet smør

Vælg én hovedret

Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”, syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat.

 

Grillet ”Jersey” oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grøntsager og sauce ”Amarone”.

 

Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og ærtesalat med ponzuvinaigrette.

 

Kongen af skoven, ”Krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.

 

Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel.

Vælg én dessert

  • Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbærsorbet.
  • Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum.
  • Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles.
  • 5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade.
  • Syltede gulerødder sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse.

Vælg natmad

  • Hotdog med alt i tilbehør
  • Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter, kødboller og kuvertbrød
  • Klassisk karrysuppe med hønsekød, ris, peberfrugt og kuvertbrød
  • Jordskokkecremesuppe med sprød serranoskinke, purløg, hvidløgscroutonsog kuvertbrød
  • Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller, suppeurter og kuvertbrød.
  • Kartoffel- og porresuppe med hønsekød, wasabi cremefraiche og kuvertbrød.
  • Klassisk biksemad med hjemmesyltede rødbeder, ketchup og rugbrød.
  • Pålægsbord med fem slags pålæg, klassisk topping og friskbagt grovbrød.
  • Udvalg af dagens lækre sandwich med hjemmelavet brød og salater.
  • Wraps med krydret kylling og kebab, sprøde salater og tomatsalsa.
  • Uspecificerede smørrebrødsnitter – tre stk. pr. kuvert.

Hvorfor vælge EfB Konference?