JULEFROKOST TIL SMÅ OG STORE SELSKABER

Den perfekte julefrokost består af dejlig julemad, hyggelige omgivelser og godt selskab. Maden og omgivelserne sørger vi for – at medbringe festhumøret sørger du for!

 

Din julefrokost kan afholdes i eget lokale eller du deltage i vores årlige store julefrokost. I Carlsberg Loungen på Blue Water Arena, hvor der med den fantastiske udsigt over den store arena og grønsværen dannes en fantastisk, ramme for din julefrokost. I EfB Cafeen er der en intim og afslappet atmosfære og den store bar sætter stemningen for aftenen. Claus Sørensen Lounge, med blik på isen i Granly Hockey Arena giver en unik mulighed for julefrokost i eget lokale for en fest med mange gæster og de flotte rammer imponerer så snart man træder ind af døren.

 

Hvad end du er til en stor fælles fest eller et lukket arrangement giver vi dig mulighed for at vælge den julefrokost, der matcher dit behov. Se mere herunder eller kontakt os for en snak om årets fest.

EfB Julefrokost 2021

EfB Julefrokost 2021

November: 19. / 26. / 27.
December: 3. / 4. / 10.

Julefrokost i eget lokale

Julefrokost i eget lokale

Det siger gæsterne

Anmeldelse
Udtalelse fra kunde

Anmeldelse

Lotte og Poul Dehn

Lotte og Poul Dehn fra Esbjerg blev gift 25. maj 2013, og festen for 75 gæster blev holdt i Carlsberg Lounge. Her er parrets mail til EfB Konference: ”Vi havde en helt fantastisk dag. Selv om der ikke var hedebølge, var vejret med os og helt perfekt. Hvad angår arrangementet har vi udelukkende en kæmpebuket ROSER til jer. I havde pyntet det hele så flot, og der var hyggeligt lige fra toiletterne til baren. Serveringen var helt i top, personalet holdt sig i baggrunden, men der manglede aldrig noget. Maden smagte fantastisk og så indbydende ud. Vi kan simpelt hen intet finde at klage over. Det var helt i top. I har ligeledes fra gæsterne fået meget ros, de var alle meget imponerede, så en stor tak til jer, fordi I lagde jeres smukke rammer til. De var 100 procent med til at gøre vores dag helt speciel.”

5 / 5 stjerner

Hvorfor vælge EfB Konference?