efb julefrokost_cover_hjemmeside

Julefrokost i eget lokale

Ønsker du at holde julefrokost og hygge dig med kolleger, familie eller venner i eget lokale? Så skaber vi rammerne for den bedste fest.

Du har mulighed for at benytte vores moderne faciliteter hvor der både er plads til dans og musik og dertil vores all inklusive festpakke. Her sørger vi for at alle detaljer er på plads, så du blot skal bekymre dig om, hvilken snaps der skal skylle silden ned.

Vi råder over både små og store lokaler. Så fra en intim julefrokost i en skybox, en hyggelig fest i EfB Caféen eller en storslået fest i Carlsberg Lounge til moderne rammer i Claus Sørensen Loungen. Mulighederne er mange.

Vi sørger for den store julebuffet med alt i koldt, lunt og sødt. I baren kan du slukke tørsten i øl, vand og vin med rig mulighed for tilkøb af lækre cocktails og julesnaps. Vores serviceteam sørger for at lokalet er flot dækket op og servicerer dig med et smil – og opvasken? Den skal du ikke tænke på.

 

I lokalerne er der adgang til vores in-house musiksystem med alverdens playlister. Men er i mere til livemusik eller DJ er vi gerne behjælpelige med booking eller gode forslag blandt vores brede netværk.

 

Kontakt os for mere information eller forespørg på ledig dato.

Forespørg

-

-

-

Carlsberg Lounge

Lokalet kan rumme fra 100 – 900 personer.

Carlsberg Lounge danner ramme for EfB´s store julefrokost. De øvrige dage er der rig mulighed for at benytte de moderne og fleksible faciliteter. Carlsberg Lounge kan opdeles i 3 separate lounges. I lokalet dækkes op ved runde borde med plads til 6-10 personer.

EfB Caféen

Lokalet kan rumme 50-120 personer.

Hold julefrokosten i en uformel ramme. Her er god plads til både dansegulv og musik. Den store bar giver rig mulighed for en hyggelig stund. Der er moderne AV-faciliteter til årets sjove indslag. I lokalet dækkes op ved aflange borde eller mindre grupper.

Julefrokost ALL INCLUSIVE

Pakken indeholder lokale, service samt klargøring og opdækning. Stor julebuffet der serveres i tre omgange. Drikkevarer som øl, vin og vand.  Afholdes julefrokosten på datoerne for EfBs store julefrokost kan gratis shuttlebus til Esbjerg centrum benyttes.

Claus Sørensen Lounge

Lokalet kan rumme fra 200-380 personer.

I de nyopførte VIP-faciliteter tilknyttet Granly Hockey Arena, er der mulighed for at danne ramme om den større forsamling. Moderne AV-faciliteter står til rådighed og der er rig mulighed for både dansegulv og musik.