KONFIRMATION I ESBJERG

Med Blue Water Arena som en inspirerende baggrund kan du fejre din store dag i utraditionelle omgivelser. Giv dine gæster en ekstra oplevelse med en rundvisning på Danmarks flotteste stadion.

– 6 timers arrangement
– 3-retters konfirmationsbuffet
– Øl, vand og husets vin ad libitum
– Kaffe og the
– Lokale og servering
– Tag dit eget holdbillede på Blue Water Arena

 

Pris pr. kuvert kr. 659,-

v/min. 45 kuverter

Mulighed for tilkøb af rundvisning

Tilføjelser

Kuvertpris for børn u/10 år (0-2 år gratis) kr. 365,-
Tilkøb af natmad Se menukort
Sæsonens velkomstdrink kr. 36,- pr. stk.
Cognac eller Baileys kr. 35,- pr. stk.
Afholdes i tidsrummet 10.00 – 19.00.
Forlængelse af arrangement med 1 time: 45,- pr. person inkl. øl, vand og vin.

Ved reservation betales et gebyr på kr. 2.500. Gebyr fratrækkes faktura efter endt arrangement.

Book din konfirmation

Lasse blev konfirmeret 21. april 2013, og konfirmationsfesten med 39 deltagere blev holdt på Blue Water Arena. Her er familiens mail til EfB Konference:

“Tusind tak for en rigtig god og uforglemmelig søndag. Vi havde en superdag, der helt oversteg vore forventninger, og vi han køre på alle gæsterne, at det har været en rigtig god, anderledes og særdeles spændende dag. Tak for god behandling til jer alle.
Omgivelser var super, flot opdækning, maden var rigtig god, pigerne var venlige, imødekommende og dygtige til at servere, og rundvisningen var meget spændende, Lars var behagelig, og det var dejligt med den ro, dygtighed og det engagement, han udviste. Helt igennem var der styr på alt. Det er et arrangement, I kan være yderst stolte af. Vi kan ikke sætte en finger noget sted.
Til sidst tak til Daniela og Helle for planlægningen og venligheden. Hele vejen igennem har vi følt, I havde styr på det, og det var meget betryggende. Vi har ikke et sekund fortrudt vores valg, og vi havde ikke kunnet få en bedre dag end den, I med jeres dygtighed og engagement gav os. I fortjener alle stor ros og en rigtig stor tak.”


Lasse, Henriette, Flemming og Bitten, konfirmationsfest

Hvorfor vælge EfB Konferencer