Sådan bruger du dine rabatkoder

Sådan bruger du dine rabatkoder

– Log ind med brugernavn og password på billet.efb.dk. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, oprettes en brugerprofil ved at klikke på “Opret konto”.

– Vælg den kamp din rabatkode gælder til.

– Vælg den tribune og sektion, som din rabatkode gælder til og vælg det ønskede antal billetter.

– Vælg om dine billetter skal være voksen- eller juniorbilletter.

– Såfremt du skal anvende en rabatkode, indtastes rabatkoden/gavekortet i feltet “Brug rabatkode/gavekort”. Har du flere rabatkoder eller gavekort, skal de indtastes på hver billet.

– Klik på den blå cirkel i højre hjørne. Bekræft herefter, at du er bekendt med vores handelsbetingelser og tryk på “Næste” for at komme til betaling eller afslutte transaktionen.

– Betal billetterne med betalingskort eller med MobilePay.

 

Print-selv-billetter: Billetterne kan downloades med det samme ved at trykke på den blå knap “Hent til print” og herefter “Hent alle”, hvorefter billetterne downloades til din computer som PDF-filer. Herefter skal billetterne udskrives i A4-format med læselig stregkode.

 

SMS-billetter: Billetterne kan også fremsendes som SMS ved at trykke på den blå knap “Send billetter som SMS” og derefter indtaste mobilnummer. Har du købt flere billetter og ønsker at sende hver enkelt billet til forskellige mobilnumre, kan du ud for hver enkelt billet klikke på “Send billet som SMS” og derefter indtaste mobilnummer.