blue water arena

Sådan bruger du din rabatkode

– Log ind med brugernavn og password på billet.efb.dk. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, så oprettes en brugerprofil ved at klikke på “Opret konto”

 

– Vælg den kamp din rabatkode gælder til

 

– Vælg den tribune og sektion, som din rabatkode gælder til og vælg det ønskede antal billetter

 

– Vælg om din billetter skal være voksen- eller juniorbillet

.

– Såfremt du skal anvende en rabatkode, indtastes rabatkoden/gavekortet i feltet “Brug rabatkode/gavekort”. Har du flere rabatkoder eller gavekort, skal de indtastes på hver billet

 

– Klik på den blå cirkel i højre hjørne. Bekræft herefter, at du er bekendt med vores handelsbetingelser og tryk på “Næste” for at komme til betaling eller afslutte transaktionen

 

– Betal billetten med betalingskort eller MobilePay

 

Print-selv-billet: Billetten kan downloades med det samme ved at trykke på den blå knap “Hent til print” og herefter “Hent alle”, hvorefter billetten downloades til din computer som PDF-fil. Herefter skal billetten udskrives i A4-format med læselig stregkode.

 

SMS-billet: Billetten kan også fremsendes som SMS ved at trykke på den blå knap “Send billetter som SMS” og derefter indtaste mobilnummer. Har du købt flere billetter og ønsker at sende hver enkelt billet til forskellige mobilnumre, kan du ud for hver enkelt billet klikke på “Send billet som SMS” og derefter indtaste mobilnummer.

<strong>KØB BILLET</strong>

KØB BILLET

<strong>DOWNLOAD</strong>

DOWNLOAD

<strong>EFB CAFÈEN</strong>

EFB CAFÈEN

Følg EfB på de sociale medier