Partner

Kurzawa var Kampens Spiller mod Horsens

Esbjerg fB tabte fredag aften i 3F Superligaen, da holdet ikke formåede at score på et hav af chancer, og derfor kunne Horsens i stedet tage alle tre point. Rafal Kurzawa udlignede for EfB kort før pausen og spillede en god kamp på midtbanen, hvilket var nok til titlen som Kampens Spiller.

Opgøret fredag aften på Blue Water Arena blev ikke som håbet trods en god præstation, hvor manglende skarphed inde foran mål blev afgørende. Således tog Horsens i stedet fra Blue Water Arena med en sejr på 2-1.
EfB fik ellers sat mange gode angreb sammen og tilspillet sig utallige chancer, og ofte var Rafal Kurzawa manden, der satte offensiven i gang.
Esbjerg-spilleren, der bærer nummer 12 på ryggen, kom da også på måltavlen med udligningen til 1-1 kort før pausen, og selvom scoringen ikke var pointgivende, så kiggede de blå og hvide fans mod polakken, da Kampens Spiller skulle vælges.
Således fik Kurzawa halvdelen af stemmerne i EfB-appen, og kunne efter kampen modtage et gavekort på 500 kr. til Posthuset. Circle K var kampsponsor, men grundet Covid-19-pandemien kunne repræsentanter ikke fotograferes sammen med Kampens Spiller.