Job ved EfB Konference

Som ansat ved EfB Konference arbejder du med gæsteservice og oplevelser i konferencelokalerne på Blue Water Arena. Lokalerne kan rumme op til 1500 gæster og spænder fra vores store Carlsberg Lounge til intime skyboxe og EfB Caféen. Vi servicerer mødegæster under alt fra store konferencer og fester til intime erhvervsmøder på tomandshånd.

 

EfB Konference faciliteter ligeledes klubbens sponsorer og øvrige gæster til VIP-arrangementer når der spilles kampe på Blue Water Arena. Vi sætter rammen om den gode fest. Fra bryllupper og gallamiddage til julefrokoster og personalefester.

 

Som ansat ved EfB Konference skal du have en god udstråling og imødekommenhed, så vores gæster føler sig velkomne hos os. Du skal brænde for det gode værtskab og have en positiv indstilling overfor dine arbejdsopgaver således dette kommer til udtryk i din omgang med vores gæster. Vi sætter pris på at du har et godt overblik og overskud til at hjælpe dine kolleger.

 

Vi stiller krav og forventer en god arbejdsmoral. Vi er løsningsorienterede og tager ansvar. Når vi er på arbejde er vi meget på benene og kan forvente en del skridt på skridttælleren. Vi er holdspillere og har fælles ansvar for opgaverne og giver gerne en hånd hvor den mangles.

 

Når du arbejder ved EfB Konference bliver du en del af et hold, der har det sjovt sammen. Du får gode løn- og arbejdsforhold og stor fleksibilitet og medbestemmelse på dit arbejdsskema. Vi fejrer succeserne og hygger os sammen til den årlig personalefest.

 

 

For at arbejde ved EfB Konference i opvask eller på lager skal du være min. 15 år og have afsluttet 9. klasse.

 

For at arbejde ved EfB Konference som servicemedarbejder skal du være min. 18 år.

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger lige nu. Hold øje med siden for nye opslag.

Uopfordret ansøgning

Vi mangler løbende nye medarbejdere. Lyder ovenstående som noget for dig, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til konference@efb.dk att. Lars Fyhn, Konferencechef.

Alle ansøgninger skal sendes via ovenstående mail. Gerne med tidssvarende foto.

Vi glæder os til at høre mere om dig.