Mathias K tordnede igen i EfB-sejr

Esbjerg fB vandt endnu en komfortabelt 2-0 sejr. Denne gang ude mod Randers på BioNutria Park Randers, hvor man ellers måtte spille en mand i undertal i over en time.

EfB begyndte bedst og var alt dominerende i kampens første halvetime. Spillet og aftalerne sat lige i skabet, og Randers-spillerne havde svært ved at komme ind i kampen. Efter 16 minutters spil kom EfB også fortjent foran, da Mathias Kristensen drev bolden op ad højre siden, han lede efter en mulighed for at aflevere til en holdkammerat, men da muligheden aldrig bød sig valgte den unge EfB’er i stedet at trykke på kassen, og med et fantastisk svirp til bolden hamrede han EfB foran 1-0.
EfB fortsatte dominansen, hvor der blot skulle gå otte minutter før en blev til to. Emmanuel Oti Essigba, der erstattede Adnane Tighadouini i startopstillingen efter marokkaneren måtte udgå fra opvarmningen med en skade, opsnappede bolden i venstre side af Randers-feltet, herfra spurtede han til baglinjen, og med et knivskarp indlæg lagde han bolden ind i panden på Adrian Petre, der på bagstolpen kunne udbygge føringen til 2-0 for EfB.
Kort tid efter scoringen til 2-0 ændrede kampen sig dog markant. Lasha Parunashvili begik sit andet frispark i kampen. Det vurderede dommeren skulle karakteriseres til hans andet gule kort og dermed måtte EfB nu spille de sidste små 70 minutter med blot ti mand.
Randers fik herefter mere tid på bolden, men kom aldrig rigtig frem til de store chancen og stillingen ved pausen forblev 2-0.
Efter pausen fortsatte billedet af det sidste kvarter fra første. EfB var tilfredse med tingenes tilstand og havde overladt bolden til Randers spillerne, hvor det nu var op til dem at skabe kampen.
Det formåede de aldrig rigtig, og EfB forsvaret stod flot imod, hvor Jeppe Højbjerg i et par situationer måtte ud i fuld figur for at sikre sæsonens ottende clean sheet til stor glæde for de mange EfB-tilhængere, som havde taget turen Randers og leverede en rigtig flot opbakning.
Der faldt ingen scoringer i anden halvleg og EfB tog dermed sæsonens syvende sejr, hvilket betyder holdet stadig nummer tre i Superligaen inden næste søndags topkamp hjemme på Blue Water Arena mod FC Midjylland.

Køb billet til EfB – FC Midtjylland her!

Randers FC – EfB 0-2 (0-2)
16’ 1-0 Mathias Kristensen
24’ 2-0 Adrian Petre
9. Adrian Petre
61’ Daniel Anyembe (Mathias Kristensen)
66’ Mark Brink (Adrian Petre)
75’ Brent McGrath (Emmanuel Oti Essigba)
Udvisning:
27′ Lasha Parunashvili