Nederlag i Aalborg til U17

Vestjydernes U17-hold har fået en fin start på sæsonen med flotte resultater, men i lørdagens udekamp mod AaB var der ikke meget, der fungerede for Jerry Lucenas mandskab. Efter bare 11 minutter stod det 3-0, og det endte med at blive et 7-2-nederlag mod et skarpt AaB-hold.

EfB fik en spillemæssig fin start på kampen og fik lagt et godt pres på hjemmeholdet, men ligesom det var tilfældet med U19-holdet, så fik man også her en resultatmæssig skidt start på kampen.
AaB’erne kom nemlig på 1-0 efter bare syv minutter, da Simon Vestergaard bragte værterne i front. Den forfærdelige start fortsatte, og bare fire minutter senere stod der 3-0 på måltavlen efter to lynscoringer fra nordjyderne.
På trods af, at vestjyderne kom bagud 3-0, så blev holdet ikke spillet ud af brættet. Et utroligt skarpt AaB-hold straffede bare EfB-defensiven, som ikke havde den bedste dag på kontoret med flere personlige fejl, der endte med at koste dyrt.
Reduceringen kom dog midtvejs i halvlegen, da Lasse Lauridsen fik headet kuglen i kassen ved bagerste stolpe, efter et indlæg blev sendt ind i feltet, efter et hjørnespark blev clearet. Målet gav esbjergenserne en tro på, at et comeback var inden for rækkevidde, men lige lidt hjalp det.
Otte minutter senere udbyggede de bolchestribede drenge deres føring, da Jakob Gaardsøe fik nettet til at blafre på ny.
Mål var der nok af i lørdagens opgør, og efter 39 minutter blev kampens sjette og syvende mål også sat ind. Først var det EfB’ernes Malthe Nielsen som scorede på et fremragende langskud efter en flot tur op i banen fra sin position på venstre back.
Desværre scorede hjemmeholdet endnu engang, da gæsternes Christian Wagner viste, at skarpheden i afslutningerne bestemt ikke fejlede noget hos nordjyderne.
Nederlaget blev i anden halvleg forværret. Her scorede hjemmeholdet nemlig til 6-2 og 7-2, og derfor måtte esbjergenserne rejse slukøret hjem mod vestkysten med en resultatmæssig afklapsning.
– Hele holdet rammer ikke niveau i dag, men især vores forsvar og målmand har en dårlig dag på kontoret. Jeg er skuffet og langt fra tilfreds med, at vi i dag rammer vores absolutte bundniveau, og det bliver alt for nervøst og sjusket. Vi skal dog hurtigt videre, og vi har tidligere på sæsonen vist gode præstationer, og det går op og ned i fodbold. Vi skal rejse os og komme hurtigt igen, lyder det fra en skuffet Jerry Lucena ovenpå lørdagens store nederlag.
Skrevet af Martin Jørgensen

AaB U17 – Esbjerg fB U17 7-2 (5-2)

7’ 1-0 Simon Vestergaard
9’ 2-0 Christian Wagner
11’ 3-0 Elias Jønson
24’ 3-1 Lasse Lauridsen
32’ 4-1 Jakob Gaardsøe
39’ 4-2 Malthe Nielsen
39’ 5-2 Christian Wagner
57’ 6-2 Christian Wagner
90’ 7-2 Christian Wagner
19. Gustav Jensen
46’ Malthe Kilmark (Mathias Lønne)
62’ Bendix Bennetzen (Lasse Lauridsen)
62’ Danny Ly (Vinh The Van)