Nederlag til EfB's U17-hold

Esbjerg fB’s U17-mandskab hentede ikke point, da Brøndby IF lørdag tog imod. Gustav Jensens scoring kort efter pausen var således ikke nok, da EfB tabte 1-4.

U17-holdet fra EfB Akademi var lørdag på tur til Brøndby, men holdet indkasserede ikke point i sæsonens fjerde kamp. Gustav Jensen reducerede til 2-1 kort efter pausen, men det rakte således ikke. EfB tabte 1-4.
Brøndby kom bedst ud til opgøret, hvor EfB manglede den rette indstilling. Det gav udeholdet problemer i både dueller og spilet med bolden.
På trods af det, var det EfB, der først fik bolden i nettet – dog blev målet annulleret, idet linjedommeren vinkede for offside ved opspillet.
Efter tyve minutters spil bragte Brøndby sig foran, da et gennembrud i midten endte med, at EfB-keeper Nicolai Vistisen måtte hive bolden ud af eget net. 1-0 til hjemmeholdet.
Begge hold havde optræk til muligheder, men igen viste Brøndby sig skarpest ved at score til 2-0 på et straffespark i første halvlegs slutning.
Cheftræner Jerry Lucena var ikke tilfreds med indsatsen, og det fik spillerne også at vide, da holdet slog hovederne sammen i pausen.
Opsangen løftede EfB-talenterne, som kom ud til anden halvleg med en helt anden energi, og det medvirkede til et mindre tryk mod Brøndby.
Indskiftningen af angriber Oscar Hall gav holdet en ny dimension helt fremme, og han blev nøglen til EfB’s reducering, der faldt kort inde i anden halvleg.
En bold blev slået mod Hall, som tog bolden til sig og spillede offensivspiller Gustav Jensen ned i dybden, hvorfra han driblede rundt om keeperen og sparkede bolden i det tomme mål.
EfB fortsatte med at presse på efter reduceringen, men ti minutter senere forøgede Brøndby dog føringen til to igen, da en offside-fælde glippede for EfB. 3-1 til Brøndby.
EfB havde optræk til et par gode muligheder og forsøgte jævnligt at opsøge reduceringen, som igen kunne bringe liv tilbage i kampen.
Midtbanespiller Bendix Bennetzen havde den største chance, men den sidste kvalitet manglede i skudøjeblikket.
Som minutterne gik stod det mere og mere klart, at EfB ikke skulle få point, da skarpheden manglede på et par ellers lovende angreb.
Dybt inde i overtiden lukkede og slukkede Brøndby så til 4-1, da et spark ikke blev clearet inde på stregen af en forsvarsspiller.
EfB tabte 1-4 i Brøndby.
– Vi kom ikke ordentligt ud til kampen, og det var grunden til, at vi tabte. Indstillingen var ikke god nok, og det fik de også at vide i pausen, hvor vi forsøgte at justere på nogle ting. Det blev bestemt bedre i anden halvleg, selvom vi tabte den 1-2, men jeg synes, at vi pressede på. Desværre manglede vi skarphed. For at opsummere, så er det en skuffet cheftræner, for vi gjorde måske Brøndby bedre end de var, fortæller Jerry Lucena.
U17-holdet spiller næste gang d. 3. oktober ude mod F.C. København.

Brøndby IF – Esbjerg fB 4-1 (2-0)
20′ 1-0 Benjamin Rasmussen
44′ 2-0 Kasper Larsen
49′ 2-1 Gustav Jensen
57′ 3-1 August Carlsson
90’+4 4-1 Selvmål
20 Marcus Blicher
46′ Oscar Hall (Christopher Munk)
60′ Vinh The Van (Phun Mang)
70′ Sebastian Larsen (Nikolaj Lund)