Når Esbjerg fB søndag d. 18. august kl. 14.00 spiller fodbold på Blue Water Arena mod Lyngby, vil der samtidig være Esbjerg City Half i området, hvilket betyder ændringer i parkeringsforholdene.

Søndag vil der være masser af aktivitet på og omkring Blue Water Arena, da der foruden Esbjerg fB’s hjemmekamp mod Lyngby i 3F Superligaen kl. 14.00 afholdes Esbjerg City Half.

Det betyder, at Gl. Vardevej vil være spærret af for trafik fra krydset ved Svømmestadion Danmark i syd til krydset ved Parkvej i nord i tidsrummet kl. 8.00-14.00.

Af den årsag vil grusparkeringspladsen overfor Blue Water Arena blive omdannet til cykelparkering, ligesom flere andre pladser på Gl. Vardevej ikke vil være tilgængelige.

I stedet anbefaler vi parkering omkring Rybners og Svømmestadion Danmark med indgang fra Grådybet – bemærk dog, at der her vil være et begrænset antal pladser.

Samtidig opfordrer vi til at komme i god tid og tage del i energien søndag, som står i motionen og sportens tegn i form af både løb og fodbold.

Kl. 12.00 åbner EfB Caféen, hvor det er muligt at købe både mad og drikke.

Dørene til Blue Water Arena åbner kl. 13.00.

>> Køb din billet til EfB-Lyngby allerede nu og spar penge