Presse

 

Akkreditering

For at sikre de bedst mulige forhold for alle medier skal journalister og fotografer selv akkreditere sig til EfB’s hjemmekampe via formularen længere nede på siden.

 

Akkreditering til NordicBet Liga-kampe skal ske senest kl. 12.00 på sidste hverdag inden kampen spilles. På kampdagen vil du ved henvendelse i administrationen på 1. sal (på B-tribunen) få udleveret din akkreditering og eventuel foto- eller tv-vest, som skal afleveres i presserummet efter kampen.

 

Produktionsholdet fra TV-mediet, der har live-rettigheden til den pågældende kamp på Blue Water Arena, er akkrediteret på forhånd.

 

Opstår der problemer vedrørende akkrediteringen, bedes du kontakte Divisionsforeningen.

 

Akkreditering til kampe i Sydbank Pokalen foregår via formular her på siden.

 

Presseindgang

Alle journalister, fotografer mv. skal benytte presseindgang A2, som findes ved siden af ishockey- og håndboldarenaen.

 

Presserum

På 1. sal på A-tribunen, under Carlsberg Loungen, er der presserum. Her udleveres holdopstillingerne ca. en time før kampstart, og der serveres mad og drikke.

 

Pressepladser

Pressepladserne er på de bagerste rækker på A-tribunen, og der er ikke-nummererede pladser.

 

Fotografer

Fotografer på baneområdet skal bære pressevest, som udleveres i administrationen på 1. sal. Vestene skal afleveres i presserummet efter kampen, og inden du forlader Blue Water Arena.

 

Internet

Der er gratis, trådløst netværk på stadion – i presserummet finder du tydelig skiltning med netværksnavn og password.

 

Mixed zone

Der er ikke pressemøder efter kampene, men spillere og trænere er tilgængelige i mixed zone, som er placeret i kælderen for enden af spillertunnellen. Der er kun adgang til mixed zone via spillerindgangen ved Blue Water Dokkens bagside i det nordvestlige hjørne.

English

If you need an accreditation to an Esbjerg fB home match in NordicBet League, an accreditation on must be filled out via the web form below. Deadline for the accreditation is the last working day before the match at 12.00.

 

Find further information here.

Kenni Poulsen

Kenni Poulsen

Presse- og kommunikationsansvarlig

Mobil: +45 40 54 33 33

E-mail: kp@efb.dk

Pressefaciliteter

Parkering

Pressen henvises til den store parkeringsplads på Gl. Vardevej over for Blue Water Arena.
Sendevogne og SNG-vogne kører ind ved udebaneafsnittet fra Gl. Vardevej og rundt til VIP-loungen, hvor der er parkering ved siden af indgang VIP 1.

Ankomst til stadion

Akkrediteret presse skal henvende sig i administrationen over Nike Sportifo Football Store, hvor der udleveres akkrediteringskort mm. Akkrediteringerne kan afhentes fra 2 timer før kick off.
Herfra er adgangen til Blue Water Arena via A2 (Presseindgang) med skiltehenvisning til presserum.

STADIUM OVERSIGT

STADIUM OVERSIGT

Pressepladser på stadion

TV & radio-kommentatorer har særskilte lokaler, hvor der kan kommenteres fra. Disse lokaler ligger centralt på 3. sal på A-tribunen (A3).

De øvrige journalister har siddepladser centralt på A-tribunen (A3) med direkte adgang fra presserummet. På siddepladserne er der strømstik samt trådløst netværk, der kan benyttes.

Adgang til Flash Zone & Mixed Zone

Fra pressepladserne går man ud af A2 (Presseindgang) på stadion. Derfra er der adgang til Mixed Zone-området gennem Spillerindgang (ved Stadionhallen) via tunnel.

Presserum

Presserummet findes under A-tribunen (A3), som kan benyttes af journalister og fotografer. Her vil der være lettere forplejning, holdopstillinger samt info om internetopkobling. Presserummet er åbent 2 timer før kick off samt 2 timer efter kampen.

RETNINGSLINJER

I EfB bestræber vi os altid på at have et godt samarbejde med pressen, samt være imødekommende overfor de henvendelser og ønsker, der måtte komme.

Men der er vedtaget nogle fælles retningslinjer, der er gældende for alle klubber og kampe i Alka Superligaen.

Superflash Zone Interviews

Gældende for: (Viasat/TV 3+, TV 3 Sport, Canal 9/Canal 8 & DR TV, DR Radio & TV 2 Sporten).

 

Disse medier har mulighed for et kort Superflash interview efter kampen med en spiller. Her er der tale om to kamprelaterede spørgsmål, inden spilleren går i omklædningsrummet.
Øvrige interviews for rettighedshaverne samt mediepartnerne på highlights sker i Flash Zone før og efter kampen.

Live-rettighedshaveren til den pågældende kamp har dog også mulighed for et Superflash interview med cheftræneren 2 minutter før kick off og kort før 2.halvleg.
Live-rettighedshaveren har ligeså mulighed for et Superflash interview med en ønsket spillet, når 1.halvleg er slut.

Flash Zone interviews

Gældende for rettighedshaverne, der ikke sender kampen live på kampdagen samt mediepartnere på highlights: (Viasat/TV 3+, TV 2 Sport, Canal 9/Canal 8, DR TV, DR Radio, TV 2 Sporten, TV 2 News & regionale TV-stationer).

 

Øvrige interviews for rettighedshaverne samt mediepartnerne på highlights sker i Flash Zone før og efter kampen.
Ønskes interviews med spillere før kamp, skal det ske før opvarmning. Spillerne ankommer til stadion 75 minutter før kick off, og indtil 1 time før kick off er der mulighed for interviews (kun kamprelaterede spørgsmål).

Efter kampen kommer 2-3 spillere ud og står til rådighed for pressen, efter spillerne har været i omklædningsrummet (spillere valgt ud fra de ønsker, som pressen måtte have).

Post Match aktiviteter

Efter almindelige superligakampe holder klubben ikke pressemøde, men åbner op for et Mixed Zone interviewområde i spillertunnelområdet så snart spillere og trænere er tilbage i deres omklædningsrum.

Til UEFA-kampe følger klubben kamparrangørernes regelsæt og holder pressemøde i Semco Maritime Lounge cirka 20 minutter efter kampens afslutning.

Mixed Zone interviews

Gældende for: Øvrige akkrediterede medier.

 

Alle øvrige akkrediterede medier har mulighed for interviews med spillere her.
Ønskes interviews med spillere før kamp, skal det ske før opvarmning. Spillerne ankommer til stadion 75 minutter før kick off, og indtil 1 time før kick off er der mulighed for interviews (kun kamprelaterede spørgsmål).

Efter kampen – og efter spillerne har været i omklædningsrummet – kommer 2-3 spillere ud og står til rådighed for pressen (spillere valgt ud fra de ønsker, som pressen måtte have).

Alle interviews på kampdage skal koordineres og ønskes hos EfB’s medieansvarlige, Rasmus R. Nejstgaard.

Kontakt med bænk under kamp

Rettighedshaveren til kampen har mulighed for et kort interview med assistenttræneren under spillet, hvis der sker udskiftninger, skader eller andet spektakulært undervejs i kampen.

Adgang til omklædningsrum

Der er som udgangspunkt ingen adgang for pressen til EfB’s omklædningsrum.
Dog er det muligt for rettighedshaverne til den pågældende kamp at lave billeder uden for omklædningsrummet før kampstart. Området ved omklædningsrummet skal dog forlades 10 minutter før kick off, eller når alle spillerne er samlet i omklædningsrummet og dørene lukkes.

Interviews på træningsdage

Alle EfB’s træningspas er som udgangspunkt åbne for pressen. Ønskes interview med spillere og trænere bedes dette koordineret med EfB’s medieansvarlige inden træningen.

Akkreditering

 

Næste hjemmekamp: Esbjerg fB – Kolding IF, torsdag d. 3. december kl. 19.00

  Downloads

  EfB-logo

  EfB-logo

  Logoet må kun bruges i forbindelse med presseomtale af klubben, og må ikke anvendes til kommercielle formål uden EfB’s samtykke. Hent logoet ved at klikke her.
  Støtte-logo

  Støtte-logo

  Som samarbejdspartner har du ret til at benytte Vi støtter EfB mod nye mål-logoet i forbindelse med markedsføring. Hent logoet ved at klikke her.
  SFS-logo

  SFS-logo

  EfB’s samarbejdsklubber kan benytte Sydvestjysk Fodbold Samarbejde-logoet i materialer, blade samt på skilte og opslag. Hent logoet ved at klikke her.
  EfB E-Sport-logo

  EfB E-Sport-logo

  Logoet må kun bruges i forbindelse med presseomtale af klubben, og må ikke anvendes til kommercielle formål uden EfB’s samtykke. Hent logoet ved at klikke her.