Referencer

Alexander og Ronni og blev gift lørdag den 13. august 2016.

 

Vi vil gerne sige mange tak for at have jer som arrangører til vores bryllup. Helt fra starten da vi kom ned til jer til et uforpligtende møde, var vi sikre på at festen skulle holdes hos jer. Hjælpen fra jer til at afholde vores første store fest – men også vores vigtigste – gjorde, at vi på intet tidspunkt stressede over at skulle holde fest, men i stedet kunne vi glæde os til dagen. Under festen spillede det hele, omgivelserne var fantastiske, og der var pyntet op til fest lige fra indgangen til festsalen. Personalet var professionelt, men der var stadig tid og overskud til nogle friske bemærkninger, som gjorde stemning mere løs. Maden var desuden rigtig lækker, og vi har fået en masse gode tilbagemeldinger på festen. Det har været hver en krone værd.

 

Alexander og Ronni Andersen, bryllupsfest

60 års fødselsdag afholdt som reception for 40 gæster.

 

Må en taknemmelig kone have lov at sige jer tusind tak for den fest, I gav min mand Karl Johan i går …
I havde til fulde forstået, at det var ”den lille dreng – den voksne mand” med EfB dybt begravet i hjertet gennem alle årene, der var festens midtpunkt. Og han fik den fest/oplevelse, han havde ønsket sig.
Han og gæsterne var begejstrede for både rammerne, jeres service, rundvisningen og jeres åbning af cafeen for dem, der ikke kunne slippe 🙂
Jeres håndtering vil få den bedste reklame, nogen kan ønske sig – nemlig mund til mund.
TAK!!

Med taknemmelig hilsen
Karen Marie

Maria og Mark Ewert-Junge blev gift lørdag den 21. juni 2014.

Tusind tak fordi I var med til at gøre vores store dag til en helt igennem fantastisk oplevelse. Inden man trådte ind ad døren var stilen lagt med rød løber og fakler, der fortsatte hele vejen op ad trappen til Loungen, som var smukt pyntet. Mad og vin var fantastisk, serveringen var helt i top og ingen manglede noget. Vi havde en super god dag og er rigtig glade for, at vi valgte jer til at stå for arrangementet, I var meget fleksible og imødekommende omkring vores ønsker.
Det var en fornøjelse hele vejen igennem.
Derudover så vil vi også gerne sige tak for rekvisiter og “lån” af plænen til vores bryllups fotografering.

Maria og Mark Ewert-Junge, Bryllupsfest

Ole Wejse Svarrer, direktør i firmaeet SKRIIV, afholdt reunion med gamle HHX-klassekammerater.

“Det var en udsøgt fornøjelse at holde vores fest i EfB Caféen. Perfekte lokaler til os med masser af kroge, bordfodbold, bar mv. Hjælpsom, imødekommende og serviceminded staff – både Lars og de to skønne kvinder i baren. Stor ros til jer.”


Ole Wejse Svarrer, HHX Reunion

Lotte og Poul Dehn fra Esbjerg blev gift 25. maj 2013, og festen for 75 gæster blev holdt i Carlsberg Lounge.

”Vi havde en helt fantastisk dag. Selv om der ikke var hedebølge, var vejret med os og helt perfekt. Hvad angår arrangementet har vi udelukkende en kæmpebuket ROSER til jer. I havde pyntet det hele så flot, og der var hyggeligt lige fra toiletterne til baren. Serveringen var helt i top, personalet holdt sig i baggrunden, men der manglede aldrig noget. Maden smagte fantastisk og så indbydende ud. Vi kan simpelt hen intet finde at klage over. Det var helt i top.


I har ligeledes fra gæsterne fået meget ros, de var alle meget imponerede, så en stor tak til jer, fordi I lagde jeres smukke rammer til. De var 100 procent med til at gøre vores dag helt speciel.”


Lotte og Poul Dehn, Bryllupsfest

“Tusind tak for en rigtig god og uforglemmelig søndag. Vi havde en superdag, der helt oversteg vore forventninger, og vi han køre på alle gæsterne, at det har været en rigtig god, anderledes og særdeles spændende dag. Tak for god behandling til jer alle.


Omgivelser var super, flot opdækning, maden var rigtig god, pigerne var venlige, imødekommende og dygtige til at servere, og rundvisningen var meget spændende, Lars var behagelig, og det var dejligt med den ro, dygtighed og det engagement, han udviste. Helt igennem var der styr på alt. Det er et arrangement, I kan være yderst stolte af. Vi kan ikke sætte en finger noget sted.


Til sidst tak til Daniela og Helle for planlægningen og venligheden. Hele vejen igennem har vi følt, I havde styr på det, og det var meget betryggende. Vi har ikke et sekund fortrudt vores valg, og vi havde ikke kunnet få en bedre dag end den, I med jeres dygtighed og engagement gav os. I fortjener alle stor ros og en rigtig stor tak.”


Lasse, Henriette, Flemming og Bitten, konfirmationsfest

Blue Water Shipping A/S fejrede 1. september 2012 sit og grundlæggeren Kurt Skovs 40 års jubilæum på Blue Water Arena. Omkring 800 af de 1.000 medarbejdere fra 55 kontorer i 26 lande deltog i begivenheden.


”Et fantastisk arrangement med godt humør og superservice. Lars Fyhn og hans team er bare gode. God mad og drikke, flotte blomsterdekorationer, fin musik og underholdning – et brag af en afslutning med vores musikvideo, ”The spirit of Blue Water”, på storskærmen – fulgt af et kanonfyrværkeri. Alt gik forrygende på Blue Water Arena.”

Kurt Skov, adm. direktør, Blue Water Shipping A/S

Den sydvestjydske Venstrepresse holdt for første gang sin generalforsamling i Loungen på Blue Water Arena i 2012.Vi var særdeles tilfredse med afviklingen og lokaliteterne. Alt klappede som aftalt, og det siger en del. Der startes nemlig med et bestyrelsesmøde (10 personer), herefter et repræsentantskabsmøde (35 personer), generalforsamling (220 personer), spisning (220 personer), foredrag (220 personer) og så til slut igen et repræsentantskabsmøde. Logistikken fungere hurtigt og effektivt, men det allerbedste var, at personalet fik deltagerne til at føle sig velkomne og at der i hele taget blev udvist stor opmærksomhed.
Vi har bestilt lokalerne igen til 2013.


Christian Lund Jepsen, Adm. direktør, Den sydvestjyske Venstrepresse

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Blue Water Arena for på bedste vis at have medvirket til, at den nyligt afholdte Ianddistriktskonference forløb så godt. Jeres stab har udvist en udpræget grad af service og fleksibilitet, der har efterladt et rigtig godt og professionelt indtryk af Blue Water Arena. Det er rigtig flotte og velfungerende konferencelokaler, I har til rådighed, og jeg synes, at det direkte udsyn til grønsværen er med til at give lokalerne deres helt eget særpræg. Endnu engang tak for den professionelle service som I har ydet os.

Carsten Hansen, minister for By, Bolig og Landdistrikter.

”Det gode indtryk begyndte ved morgenmaden, hvor alt var klar, og der hele tiden kom friske forsyninger af kaffe, juice og mad. Oplevelsen var den samme ved buffeten med den dejlige mad til frokosten. Det var ren forkælelse. Da vi inden formiddagens oplæg manglede en flipover, spurgte vi bare i køkkenet, og få minutter senere var den der. Alle tager del i arbejdet med at servicere os bedst muligt. Vores forvaltning har haft tre arrangementer på Blue Water Arena hen over sommeren. Det ligger centralt, er lettilgængeligt med parkering, og hver gang har vi nydt udsigten, lokalerne og den fine akustik. Det klapper bare.”

Helle Pedersen, fuldmægtig, Esbjerg Kommunes fællesforvaltning

Vi ville afholde et anderledes arrangement for vore kunder, og de fik en fantastisk oplevelser hos EfB Konference.

Lars M. Poulsen, marketingchef ABB

Jeg har ikke andet end positive ord tilovers for arrangementet. Det var simpelthen super, og det var vildt spændende, at se de ting, som man ikke lige har mulighed for normalt. Vi startede med en rundvisning på Blue Water Arena, hvor vi fik lejlighed til at se alle de nye, flotte faciliteter.

Poul Christensen, adm. direktør PRIMO DANMARK

Det var en helt fantastisk oplevelse. Servicen, stedet og udsigten var bare det helt rigtige, og vi fik noget specielt i forhold til en almindelig restaurant.

Stine Munk Jensen og Jimmy Andersen – bryllup

Faciliteterne i loungen er ret fantastiske, og det er da specielt med udsynet over stadion. Det var også fedt at se, at tingene bare kørte med så mange gæster.

Kommunikationschef Charlotte Banke, Sydvestjysk Sygehus – 100 års jubilæum med 1852 gæster

Unikke rammer, professionelt team med overblik og en velvilje til at imødekomme vores ønsker 
banede vejen for en vellykket strategidag/aften for Syddanske Mediers medarbejdere den 9. juni 2012

Mai-Britt Iversen, projektkonsulent JydskeVestkysten