Rejnhold og Paulsen sikrede U19 tre point

René Christiansens tropper sikrede sig anden sejr i streg, da holdet på eget græs formåede at slå Vejle 3-1. Rasmus Rejnhold blev dobbelt målscorer i første halvleg, inden gæsterne reducerede midtvejs i anden halvleg. Jeppe Block Paulsen lukkede og slukkede dog, da han kort efter reduceringen scorede til slutresultatet 3-1.

Der skulle kun spilles lige knap 10 minutter, før hjemmeholdet fik nettet til at blafre. Målet kom på en omstilling efter et Vejle-hjørnespark, hvor Jeppe Paulsen, fra en position midt på banen, sendte en bold videre til Rasmus Rejnhold, der tog et løb fra højre mod venstre. Den hurtigt angriber tog et flot træk forbi en fremadstormende Vejle-målmand og satte køligt bolden ind til stillingen 1-0.
Det var egentlig gæsterne, der sad på det meste af spillet i begyndelsen af første halvleg, men føringsmålet gav hjemmeholdet en fornyet tro på tingene og mere kvalitet i boldomgangen. Det udnyttede vestjyderne efter 33 minutter, hvor Jeppe Paulsen erobrede bolden på midten af banen og sendte kuglen videre til Rasmus Rejnhold, der sparkede bolden knastørt ind fra kanten af feltet til pausestillingen 2-0.
Efter blot ét enkelt minut af anden halvleg var Jeppe Paulsen tæt på at komme på tavlen, da han spillede sig frem til en stor chance, men det lykkedes ikke at få læderet i kassen. Det gjorde det derimod for de gæstende østjydere, der fik fremtvunget David Easter til at lave et selvmål efter en cutback-aflevering fra venstre side.
Heldigvis førte reduceringen dog ikke til noget comeback. EfB svarede nemlig flot igen, da Jeppe Paulsen to minutter senere formåede at bringe sit hold på 3-1, da han kom fint med frem i højre side af banen.
Hen mod slutningen af kampen havde Vejle flere chancer for at bringe sig tilbage i kampen, men Mads Kikkenborg i Esbjerg-målet kom flot ned og fik afværget i flere omgange. Det blev ved stillingen 3-1, og dermed er holdet nu oppe på syv point efter fire kampe.
– Der var flere gode præstationer i dag, hvor Rasmus Rejnhold og Jeppe Paulsen gjorde det godt med mål og assists. Men også spillere som Tobias Stagaard, Mads Zaar og Frederik Hummelgaard leverede fine præstationer. Vi skal dog blive bedre til at bevare overblikket og tage de rigtige beslutninger, men målt på chancer, mål og de tre point, så er vi meget tilfredse. Det er dejligt, at vi nu for alvor er stemplet ind, siger cheftræner René Christiansen.

EfB – Vejle 3-1 (2-0)
9’ 1-0 Rasmus Rejnhold
33’ 2-0 Rasmus Rejnhold
68’ 2-1 David Easter (selvmål)
70’ 3-1 Jeppe Block Paulsen
22. Rasmus Rejnhold
54′ Patrick Egelund (Mads Zaar)
75′ Mikkel Ettrup Nielsen (David Easter)
75′ Mathias Holm (Martin Egelund)
Skribent: Martin Jørgensen