TRÆNERINSPIRATION

Instruktørbesøg fra EfB

I EfB er vi taknemmelige for det frugtbare samarbejde på tværs mellem samarbejdsklubberne, og vi bestræber os hele tiden på at gøre det endnu bedre. Vi har en stor lyst til konstant at løfte talentudviklingen i hele Sydvestjylland, og derfor stiller vi også vores viden og erfaring til rådighed for trænerne i de enkelte samarbejdsklubber.

Derfor er Dan Guldager ved siden af posten som U15-elitetræner udpeget som T+-træner med en funktion som SFS-ansvarlig for klubbesøg. Han er som T+-træner ansvarlig for udviklingsmiljøet for U13-U15-årgangene, samt at træning med de 9-12-årige i alle samarbejdsklubber.

For at være godt rustet til at træne børn og unge mennesker tilbyder Sydvestjysk Fodbold Samarbejde aldersbestemt trænerinspiration til hele regionens trænere og klubber.

 

Inspiration til aldersbestemt træning gives via to muligheder:

MULIGHED 1

Dette kan gøres ved at bestille et klubbesøg gennem SFS på sfs@efb.dk.

Herefter koordineres med Dan Guldager Jensen vedrønde mulighed for klubbesøg. Derefter aftales dato og tidspunkt.

Det er et krav for at få et besøg at man indbyder alle trænere/ledere i afdelingen og helst trænerne i aldersgrupperne ældre og yngre!

MULIGHED 2

SFS udpeger klubber, der vil være afviklingssted. Denne klub bliver opfordret til at stille medier til rådighed. De omkringliggende klubber får en indbydelse til et aldersbestemt trænerinspirationskursus.

Spørgsmål kan stilles til

Dan Guldager

Dan Guldager

T+ Træner (13-15 årige)

Mobil: 2993 4685
Email: dg@efb.dk