Sammenbold

Corporate Social Responsibility

EfB er mere end en fodboldklub. Vi er et regionalt flagskib, der skaber fællesskab i hele den sydvestjyske region, og vi ser os forpligtet til at tage et socialt ansvar – som er definitionen på Corporate Social Responsibility.

 

Sport handler om fællesskab og om at repræsentere sin region, hvilket også indebærer at tage ansvar for Sydvestjylland. EfB’s kerneforretning er i sin natur samfundsgavnlig, da vi gennem rollemodellerne på banen og Sydvestjysk Fodbold Samarbejde uddanner lokalbefolkningen i sundhed og fordelene ved at dyrke sport og motion.

Gennem EfB’s CSR-indsats vil udsatte børn og unge få muligheden for store oplevelser, når de inviteres til fodbold på Blue Water Arena.

 

Under én årlig kamp vil dårligt stillede familier, organisationer og foreninger få muligheden for at blive en del af fællesskabet på stadion. Det vil blive en oplevelse, som man vil huske lang tid fremover.

Målsætning

• At give tilbage til det lokalsamfund som EfB udspringer fra

• At bidrage med oplevelser og glæde for udsatte børn og unge

• At bidrage med øget sundhed, trivsel og velvære

Billetpulje

EfB modtager mange henvendelser fra institutioner og organisationer, som ønsker at se en kamp på Blue Water Arena, men som ikke har de økonomiske midler til rådighed.

 

Derfor har vi oprettet en pulje med billetter, som giver udsatte børn og unge muligheden for store oplevelser til fodbold på Blue Water Arena.

Uddannelse

Uddannelse af børn og unge er en vigtig prioritet for EfB, og det er både gældende for elitesportsudøvere og andre unge. Kombinationen af at dyrke elitesport og tage en uddannelse skaber en række udfordringer, og derfor har vi indgået en række tætte samarbejder med lokale uddannelsesinstitutioner.

 

I vores EfB Akademi fokuserer vi på at skabe hele mennesker med nogle sunde værdier, der kan bidrage aktivt til samfundet. Vi ønsker også at tage vare på de mange unge mennesker i vores region, så vi sikrer fremtiden.

 

– Vi vil aktivt tage del i uddannelsen af unge mennesker – via skolesamarbejde og fodboldtræning

 

– Vi vil arbejde med en holistisk talentudvikling, der skaber hele mennesker

 

– Vi vil fungere som rollemodeller for unge mennesker

Vi støtter