SLUT: EfB – Skive IK 2-0

EfB havde søndag eftermiddag forårspremiere mod Skive IK hjemme på Blue Water Arena og vestjyderne åbnede foråret med en sejr på 2-0.

Kampen startede godt for vestjyderne, da Anders Dreyer efter blot syv minutter på smukkeste vis krøllede et frispark, begået mod ham selv, op i hjørnet til 1-0 for vestjyderne. EfB sat efter scoringen fortsat på kampen, uden for alvor at komme frem til de store chancer. Eneste Skive chance i første halvleg var lidt tilfældig bold i EfB’s straffesparksfelt, som Rodolph Austin til sidst kunne cleare på målstregen. Generelt stod Skive tilbage på banen og afventede, mens EfB blot kørte bolden rundt i egne rækker, og på det iskolde Blue Water Arena kunne tilskuerne se hjemmeholdet gå fra banen i første halvleg med en føring på 1-0.
Efter pausen fortsatte kampbilledet fra første halvleg, hvor EfB var mest på bolden, mens Skive-spillerne ikke var meget for at komme frem på banen. Mod kampens afslutning åbnede den dog lidt op, og EfB kom frem til flere chancer uden det dog for alvor spidsede til foran Skive-målet. Først i dommerens tillægstid kom den endelig afgørelse, da Mads Larsen efter flot forarbejde af dagens Man of the Match, Anders Dreyer, kunne afgøre kampen med sit første mål i Esbjerg-trøjen og gøre det til slutresultatet 2-0 for EfB.
EfB spiller næste kamp på næste søndag kl. 13.45 mod FC Fredericia.

Resultat: EfB – Skive IK 2-0 (1-0)
Målscorer:
7’ 1-0 Anders Dreyer
93’ 2-0 Mads Larsen