SLUT: Vendsyssel FF – EfB 3-2

EfB tabte idag 3-2 i topkampen mod Vendsyssel FF, og ligger nu nummer fem i rækken.

EfB var ellers holdet med de store chancer, men skarpheden manglede i for mange øjeblikke, og derfor blev det ikke til en sejr denne eftermiddag i Hjørring.
Udeholdet kom ellers planmæssigt foran efter 20 minutter, da Jacob Lungi Sørensen sendte Anders Dreyer afsted direkte fra indkast, og den vævre Bramming-knægt gjorde det med sin 13. sæsonscoring til 1-0 for EfB.
Kort inden pausen fik Vendsyssel dog udlignet, da Emmanuel Ogude kom først på et indlæg, og fra kort afstand kunne angriberen sparke bolden forbi Jeppe Højbjerg i EfB-målet til 1-1.
Efter pause bølgede spillet frem og tilbage på den tørre bane i Hjørring, og sammen med den stive vind på tværs af banen skabte den nogle svære vilkår for spillerne i dagens kamp.
Efter 72 minutter var det Vendsyssels tur til at komme foran, og endnu engang var det Ogude, der stod for målet. Vendsyssel-angriberen kom først på et indlæg, og sendte altså Vendsyssel på sejrskurs.
Få minutter inden dommerens tillægstid, scorede Nikolaj Hagelskjær til 2-2, efter flot forarbejde af Anders Dreyer, og det lignede altså det skulle blive til pointdeling mellem de to tophold denne eftermiddag, men sådan gik det ikke.
I dommerens første tillægsminut scorede EfB’s William Møller til kampens slutresultatet 3-2, men uheldigt for den store angriber, var målet i eget net. Møller snittede med hovedet bolden over Jeppe Højbjerg, uden chance for EfB-målmanden, og dermed måtte EfB bittert gå fra banen med et nederlag på 3-2.
Næste kamp for EfB er 2. påskedag hjemme på Blue Water Arena, når Nykøbing FC kommer på besøg.

Resultat: Vendsyssel FF – EfB 3-2 (1-1)
Målscorer:
20’ 0-1 Anders Dreyer
42’ 1-1 Emmanuel Ogude
71’ 2-1 Emmanuel Ogude
86’ 2-2 Nikolaj Hagelskjær
90+1’ 3-2 William Møller (selvmål)
Yuri Yakovenko
57′ Tim Hölscher (Rodolph Austin)
75′ William Møller (Mark Brink)
81′ Mathias Kristensen (Daniel Anyembe)