Sønderjyske slog EfB's reserver

Esbjerg fB’s reserver tabte 3-0 hjemme mod SønderjyskE i årets sidste kamp i Reserveligaen Pulje 2. EfB var godt med i store dele af kampen, men effektiviteten udeblev. SønderjyskE viste i stedet skarpheden og vandt 3-0.

I realiteten var det en jævnbyrdig kamp der udspillede sig på Esbjerg Kunstgræsbane, hvor EfB sad på store dele af spillet, men viste ikke den nødvendige skarphed foran mål. EfB kunne have bragt sig foran med flere større chancer, blandt andet fra Anders Dreyer, men sådan gik det ikke.
I stedet slog gæsterne til og viste effektiviteten efter 29. minutters spil, da et hjørnespark til bagerste stolpe blev headet på tværs. Derfra kunne en umarkeret SønderjyskE-spille styre den i mål til 1-0.
Senere fik SønderjyskE tilkendt et straffespark, hvor der herskede tvivl om hvorvidt det var inde i feltet eller lige uden for. Dommeren takserede dog forseelsen som straffespark og pegede på pletten. SønderjyskE omsatte sikkert til mål, og dermed 2-0, som også blev resultat ved pausefløjt.
I anden halvleg blev en masse unge spillere skiftet ind, hvor et svært resultat skulle prøve at vendes. Kampen var stadig en jævnbyrdig affære, hvis man så bort fra resultatet. Esbjergenserne var stadig med i opgøret, men som tilfældet var i første halvleg, ville bolden ikke i mål – effektiviteten udeblev. Største chance tilfaldt Marco Lund, som flot styrede et hovedstød mod mål, efter indlæg fra David Easter, men forsøget ramte stolpen.
Mod kampens slutning kunne SønderjyskE i stedet lukke og slukke til 3-0 efter en omstilling, som også blev kampens resultat.
– Vi må konkludere at det har været et hårdt efterår for reserverne. Seks kampe og nul point er selvfølgelig ikke godt nok, men marginalerne har ofte ikke gået vores vej. Jeg synes at vi spillede med i store dele af kampen, og vi kunne have ført 1-0 eller 2-0 inden SønderjyskE i stedet scorede til 1-0. Vi er egentlig godt tilfreds med mange ting i dag, på nær resultatet. Vi har generelt haft mange unge mennesker inde omkring holdet, og de skal have ros for deres præstationer, ligesom de også gjorde et flot indtryk i dag, slutter A+-træner, René Christiansen.
I det andet opgør i Pulje 2 slog FC Nordsjælland i mandags OB 2-1 og er dermed vinder af puljen.

Kampen i tal
EfB Reserver – SønderjyskE Reserver 0-3 (0-2)
29’ 0-1 Ramon Rodrigues
40’ 0-2 Marko Mitrovic
75’ 0-3 Peter Christiansen