AKTIVITETSBESKRIVELSER

Som medlem af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde får du en masse fordele og oplevelser i selskab med EfB.

På disse sider kan du læse mere om de enkelte aktiviteter.

Straffespark og indmarch

I pausen til alle EfB’s hjemmekampe på Blue Water Arena dyster to SFS-klubber i alderen U13 mod hinanden i en straffesparksturnering foran hele Blue Water Arena. I slutningen af året afvikles finalen og vinderen hædres med en pokal.

 

Ligeledes, indmarcherer to SFS-klubber i alderen U8/U9 med EfB til alle kampe på Blue Water Arena – en stor oplevelse, som de unge drenge og piger vil huske i mange år efter.

DBU TopCenter

Esbjerg fB har siden starten af 2018 været tildelt to DBU TopCentre i henholdsvis Vejen/Ribe og Varde/Guldager, der er med til at skabe det bedst mulige udviklingsmiljø for årgangene U10, U11 og U12.

Hvert TopCenter har plads til 24 talentfulde spillere i hver årgang med cirka 40 årlige træninger.

Målmandsskole

EfB tilbyder hvert år regionens målmandstalenter at deltage i en elitefodboldskole kun for målmænd.

 

Træningen foregår i grupper med fire målmænd pr. træner for at give den mest optimale indlæring. Hver målmand får desuden udarbejdet et evalueringsskema, som kan bruges i det videre arbejde hjemme i klubben. Der vil blive vist målmandstræning med de ældste grupper på højeste plan.

neutral

Trænerinspiration

Instruktørbesøg fra EfB

I EfB er vi taknemmelige for det frugtbare samarbejde på tværs mellem samarbejdsklubberne, og vi bestræber os hele tiden på at gøre det endnu bedre. Vi har en stor lyst til konstant at løfte talentudviklingen i hele Sydvestjylland, og derfor stiller vi også vores viden og erfaring til rådighed for trænerne i de enkelte samarbejdsklubber.

Nørgaard Anlæg Cup 2019

SFS inviterer hvert år hele regionens U5 – U9 spillere til 3-mandsstævne på Blue Water Arena.

Forældre, søskende og bedsteforældre skal skabe stemningen fra tribunen – og det er kun spillere, trænere og holdledere, som må komme på banen – ligesom ved en rigtig superligakamp. Der spilles efter Jyske 3-bold regler. Max. 5 spillere pr. hold.

Træn med EfB

I efterårsferien har U7-U12 spillere fra hele region­ens 56 samarbejdsklubber mulighed for at deltage i arrangementet. Programmet byder på aktiviteter med bold og træningen foregår på hele EfB’s træningsanlæg, hvor børnene træner med EfB’s Superligaspillere og trænerstab.

For at tilgodese alle deltagere tilbyder vi særskilt træning for piger og drenge, samt målmandstræning. På den måde håber vi at kunne tilbyde et veltilrettelagt og spændende arrangement for alle regionens ungdomspillere indenfor SFS-samarbejdet.

Regionens dag

En gang om året hyldes de 56 samarbejdsklubber, der er en del af det Sydvestjyske Fodbold Samarbejde.

Regionens dag har flot opbakning fra klubberne, og for børnene er dagen den unikke oplevelse, de uden tvivl glæder sig til på forhånd. Vi møder masser af glade børn, og det er en fornøjelse at følge tribunen blive fyldt af forældre, søskende, bedsteforældre og til sidst spillere og ledere i timen op til kampen.

På forpladsen er der desuden forskellige aktiviteter, der sikrer god stemning i timerne op til kampen.

Klubbesøg

Som medlem af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde har man mulighed for at få besøg af EfB’s Superligaspillere, hvis samarbejdsklubben ønsker at promovere specielle arrangementer, såsom en lokal fodboldskole, en turnering eller et jubilæum.

Mødeaktiviteter

Medlemsklubber i SFS mødes ofte for at sikre, at klubsamarbejdet er i konstant udvikling. Dette sker både ved repræsentantskabsmøder, hvor alle medlemsklubber mødes og debatterer klubsamarbejdet, samt ved regionsmøder, hvor de enkelte klubber mødes i deres regionalt for at sikre et nært samarbejde mellem de klubber, som er geografisk tættest beslægtede.

 

Ydermere mødes et udpeget SFS Udvalg, hvor den daglige drift varetages. EfB er repræsenteret og deltager i samtlige møder.

neutral

Fodbold Fed Aften

Træningsevent for U11-U13 spillere i SFS

Hvor hårdt sparker du? Test det og meget mere i samarbejde med
dygtige talenttrænere og EfB’s Superligaspillere!

Fodbold Fed Aften er en event, hvor der blandt andet vil være mulighed
for at træne med dygtige SFS-talenttrænere, måle farten på sit
skud, øve præcisionsspark og meget mere fodboldsjov.

Eventen foregår i de fire talentcentre, og alle U11-U13-spillere i SFS er
velkommen – uanset niveau. Klubbernes trænere er ligeledes velkommen
for at lade sig inspirere til den daglige træning i klubben.

Trænerudvikling

SFS Trænerudvikling er inspiration til den daglige træning for regionens børne- og ungdomstrænere. Træningsmiljø, aldersrelateret træning, den gode børnetræner er blandt andet nogle af temaer trænerne bliver undervist i.

Der bliver løbende udbudt tre forskellige niveauer af Børnetrænerudvikling (BTU) U5-U10 rundt om i hele regionen.

neutral