Tredje sejr på stribe for U17

Esbjerg fB U17 fortsatte den gode udvikling lørdag, da holdet slog SønderjyskE med hele 5-2 på eget græs. Dalügge blev dobbelt målscorer, men også Ehrhorn, Kristensen og Nielsen fik bolden i mål.

Jerry Lucenas U17-mandskab kom med god selvtillid i ryggen, da holdet tog imod SønderjyskE på egen bane, men det var dog gæsterne, som skulle åbne op for målscoringen i lørdagens kamp. Adam Zogovic fik således bolden ind bag EfB-keeper Jesper Sørensen til en sønderjysk 1-0-føring.
Knap midtvejs i første halvleg fik EfB dog bedre styr på begivenhederne, og det udmøntede sig også i en fortjent udligning til 1-1, da angriber Zean Dalügge stod klar foran boksen.
U17-talenterne fra EfB Akademi fik også kampen vendt helt på hovedet inden pausen, da de blå-hvide fik en dobbelt målscorer. Dalügge garnede nemlig for anden gang i kampen og bragte EfB foran med 2-1, som også blev stillingen efter de første 45 minutter.
Trods et vestjysk overtag, så tippede det dog den anden vej rent scoringsmæssigt kort efter pausen – for en stund. SønderjyskE fangede Esbjerg på en omstilling, som Tobias Ryborg havde sidste fod på og udlignede dermed til 2-2.
EfB’erne fortsatte dog det stabile udtryk og var tålmodige i boldomgangen, mens spillet ofte blev vendt på det helt rigtige tidspunkt. Det gav opløb til flere gode indlæg fra kanterne, og det skulle blive nøglen til at hente alle tre point.
Hjemmeholdet scorede nemlig til både 3-2, 4-2 og 5-2 i løbet af anden halvleg ved henholdsvis Frederik Ehrhorn, Marcus Kristensen og Malthe Nielsen.
U17 sejrede derfor for tredje gang i streg og ligger sig til topholdene i ligaen.
– Vi er inde i en god periode, og det er godt at se, hvor mange spillere der blomstrer op og fortsætter en god udvikling. Det så i dag stabilt ud over hele linjen og alle arbejdede godt for hinanden. Frederik Ehrhorn skal roses, for han har virkelig fået gang i sit spil og forbedrer sig hele tiden, fortæller U17-cheftræner, Jerry Lucena.

Resultat
Esbjerg fB U17 – SønderjyskE U17 5-2 (2-1)
Indskiftninger
39′ Aske Thorsen (Zean Dalügge)
64′ Oliver Gadgaard (Lasse Lauridsen)
64′ Vinh The Van (Gustav Jensen)