U12 udvikler sig ved IberCup

Kl. 9.15 var U12-drengene sat i stævne – hvilket var MEGET tidligt for flere drenge som stadig har sommerferie og sengetiderne er meget flydende.

På vejen over til banen gik drengene og øvede de engelske gloser som, Hello, how are you? Have a nice game! Vi skulle nemlig spille mod et engelsk hold fra Reading.
Hvis drengene var trætte da vi mødtes, så skal jeg lige love for, at de vågnede op til dåd fra første fløjt. Om det var vejrguden skyld, som absolut ikke viste sig fra sin bedste side, skal være ud sagt, men klar det var vi!
Vi sad på alt, og Reading, som havde vundet deres to kampe overbevisende med en målscore på 10-1, var slet ikke klar. Drengene spillede deres bedste kamp og førte fuldt fortjent 2-0 ved pausen. Vi fortsatte det positive spil og havde næsten halvvejs i anden halvleg en kæmpe chance for at øge til 3-0.
Nu har drengene stadig sommerferie, og det kunne ses i de sidste ti minutter af kampen, hvor alle var trætte. Reading kom meget mere med i kampen og skabte flere chancer. Reading kom på 2-2, og kort før tid scorede de til 2-3 på kampens flotteste mål – et langskud helt op i krydset. Flot sat ind!
På fem dage har drengene spillet seks kampe. Men på blot fem dage har drengene flyttet sig på flere punkter, uden at vi har haft mulighed for at træne. Kun ved at tale om kampene, og de ting vi kunne gøre bedre, har de formået at udvikle sig til det bedre. Så det er en fortrøstningsfuld træner, der glæder sig den kommende sæson!